من میگم بیخیال بشه یکبار تجربه برای همه عمرش کافیه بدون شک یاد میگیره تو این دوره زمونه اصلا ب کسی چیزی سفارش نده
ببین انقدر اخلاق ادمها جور واجوره اگه زنگ بزنی بپرسی میگن لابد میگه فلان چیز گرونه و میخوای داداشمو ب خرج بندازی یا حسود هست نمیخواد بچه دار بشم
از طرفی استارترم شاید واقعا بدون تقصیر متضرر بشه اما تو خانواده پنج میلیون ضرر چیز زیادی نیست در عوض هییییچ وقت تا ابد اینکارو نکنه ن سفارش بگیره ن سفارش بده
ببین من خودمم ی بار جاریم دو تا رومیزی گرون برای خودش و مادرش سفارش داد و اصلا هم نپرسید قیمتش چند فقط گفت فلان جور و قلان ساییز و خب چند میلیون دادم و ایشونم پولشو نداد من اسمشم نیاوردم اما خب داغ گذاشتم رو دستم که مراوده مالی نداشته باشم باهاش امسال خودشو کشت ده تومن لازم داشت ندادم بهش تا بفهمه ادم بد حساب و بدقول پیش کسی اعتبار نداره
در صورتیکه من با ادمای خوش قول خیلی حساب کتاب دارم حتی نداشته باشن بدن و بگن ببخشید ندارم بعدا میدم یا نمیدم میگم باشه ولی اینکه طرف خودشو زد ب اون راه ..
با خودم گفتم کاش قیمت شناخت ادمها همینقدر ارزون باشه چون گاهی اگه نشناسیمشون ممکن هست دم پیری ضربه بخوریم ازشون اونموقع فرصت جبرانش برامون نیست