2777
2789
عنوان

من همونم که خواهرشوهرم سرپول جنگ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11780 بازدید | 123 پست
پودر نخل انگار و کیلویی حول و حوش ده تا پونزره هست 😑😑استارتر و خواهر شوهرم بیخبر از گرونیش

اها.   اااره اینکه خیلی گرونه.   

خب حالا سه قسمتش میکردن میفروختن توی اقوام خودشون😄 بحث نداشت ک

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
نه من درد به دردش اضافه نمیکنم خب باید بدونه واقعا ۵ تومن شده پولش یا نه واقعا این چه حرفیه میزنی مگ ...

من میگم بیخیال بشه یکبار تجربه برای همه عمرش کافیه بدون شک یاد میگیره تو این دوره زمونه اصلا ب کسی چیزی سفارش نده 

ببین انقدر اخلاق ادمها جور واجوره اگه زنگ بزنی بپرسی میگن  لابد میگه فلان چیز گرونه و میخوای داداشمو ب خرج بندازی یا حسود هست نمیخواد بچه دار بشم 

از طرفی استارترم شاید واقعا بدون تقصیر متضرر بشه اما تو خانواده پنج میلیون ضرر چیز  زیادی نیست در عوض هییییچ وقت تا ابد اینکارو نکنه ن سفارش بگیره ن سفارش بده 

ببین من خودمم ی بار جاریم دو تا رومیزی گرون برای خودش و مادرش سفارش داد و اصلا هم نپرسید قیمتش چند فقط گفت فلان جور و قلان ساییز و خب چند میلیون دادم و ایشونم پولشو نداد من اسمشم نیاوردم اما خب داغ گذاشتم رو دستم که مراوده مالی نداشته باشم باهاش امسال خودشو کشت ده تومن لازم داشت ندادم بهش تا بفهمه ادم بد حساب و بدقول پیش کسی اعتبار نداره

در صورتیکه من با ادمای خوش قول خیلی حساب کتاب دارم حتی نداشته باشن بدن و بگن ببخشید ندارم بعدا میدم یا نمیدم میگم باشه ولی اینکه طرف خودشو زد ب اون راه ..

با خودم گفتم کاش قیمت شناخت ادمها همینقدر ارزون باشه چون گاهی اگه نشناسیمشون ممکن هست دم پیری ضربه بخوریم ازشون اونموقع فرصت جبرانش برامون نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتنه؟ بهش بگه آشغال خور

عزیزم برو از اول تایپیک قبلی بخون داستان چیه ایشون فهمیده پنج میلیون شده پس فرستاده خونه مادرشوهر گفته نمی خوام اونم گفته بیا آشغالاتوببر

مگه ادم میپرسه سوغاتی چی میخوای؟ یه چیز معروف اونجا رو معمولا میارن دیگه.

شما هم که انقدر برات مهمه بقیه رو توو سختی نندازی کاش قیمتشو سرچ میکردی و اگه رابطتتون صمیمی بود میگفتی انقدر برام بیار.

همسرتم نباید خودشو قاطی میکرد.

مادرشوهرتم نباید خودشو قاطی میکرد.

رک و مودبانه بهتر بود حل میشد.

انشالله هیچ وقت به این چیزا نیاز پیدا نکنی. یکم از این فضا دور باش و فعلا با کسی بحث نکن. 

الهی نگاهی