2777
2789
عنوان

من همونم که خواهرشوهرم سرپول جنگ کرد

11761 بازدید | 123 پست

بچه ها تایپیکم قفل شدتوروخدا بحث نکنید

نظراتتون روخوندم پولش رو کارت به کارت کردم براش بعدپیام دادم گفتم پولتو زدم سوغاتیتم دادم دست مامانته بروبگیر من نمیخوام بهم بی احترامی کردی اشغال خورم کردی منم عین جوابتودادی سریع گریه کردی زنگ زدی شوهرم که من بهت بی احترامی کردم!ارزش خانواده بیشتراز ۵ تومنی که همه روبه هم زدی نشستی همه جا ابرومونو بردی توگفتی جون داداشم پول نمیگیرم بعدم من گفته بودم خیلی کم بخر نمیدونم هدفت چی بود ولی نمیبخشمت نمیخوامم دیگه ببینمت 

پیام داد سریع بهم برو اشغالتو ازمامانم بگیر پولم زدی وظیفت بودمن نوکر بابات نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر اون بود

چون تو گفته بودی کم

زنیکه کم عقل اینقدر به فکرش نرسید قبل خرید یه زنگ بزنه

شوهرت بالاخره چی گفت؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
مقصر اون بودچون تو گفته بودی کمزنیکه کم عقل اینقدر به فکرش نرسید قبل خرید یه زنگ بزنهشوهرت بالاخره چ ...

خودش باید بهم اطلاع میداد تواین اوضاع که خیلی مشاغل بیکارشدن من میدونسم اندازه جیبم میگفتم بخره 

شوهرمم الاوبلا که باید ازخواهرم عذرخواهی کنی