تا الان خیلی هزینه کردم الان گفت برو آزمایش ژنتیک بده میترسم ای وی اف نشه هزینش زیاد
احتمالا همسرت مشکل داره از نظر واریکوسل و dfi باید بررسی بشه،شماهم آزمایش ایمنی انعقادی بده شاید نیاز به هپارین و سرمivig داشته باشی،دکتر زنان نمیتونه این موارد راحل کنه ،باید بری متخصص بارداریهای پرخطر
پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر مرکز ناباروری هستن پس میتونه کمک کنه،تعجبه چرا زودتر دنبال دلیل نبوده
نمی دوانم من گفتم دو تا پوچ داشتم گفت اصلاح سبک کن دگه عکس رنگی نوشت دگه امپول سینال اف قرص دو تا ازاد سازی داده همین ماه ازمایش مثبت شده الان میگه این پوچ الان گفت برو آزمایش ژنتیک بده
نه عزیزم دگه تحمل یه پوچ دگه ندارم حالم خیلی خراب کارم همش شده گریه مگه به آسون گیرم نمیاد باید این قد ر برم دکتر تا حا مله بشم دگه پوچ بخدا دگه نمی دوانم چکار کنم