2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ای وی اف نا امیدی نداره شاید یه چیزه دیگه باشه من اسمشو اینجا شنیدم چند تا دیگه هست برای این عمل ...

تا الان خیلی هزینه کردم الان گفت برو آزمایش ژنتیک بده میترسم ای وی اف نشه هزینش زیاد 

[QUOTE=385737682]برای بارداری و بچه ناامیدی نداره .درست میشه نگران نباش[/QUOTEحالم خیلی خراب کارم شد ...

خونریزی نداری ؟برو ازمایش بده این استرسارو دور کن سمه تو بترداری اقدام به بارداری 

خونریزی نداری ؟برو ازمایش بده این استرسارو دور کن سمه تو بترداری اقدام به بارداری

بیست روز ازمایش مثبت بود رفتم دکتر گفت سونو کرد گفت پوچ‌ خودش می افته ولی هنوز خون ریزی نکردم 

بیست روز ازمایش مثبت بود رفتم دکتر گفت سونو کرد گفت پوچ‌ خودش می افته ولی هنوز خون ریزی نکردم

کورتاژ باید کنی اگه بارداری پوچ.آسیب نبینه لوله ها چسبندگی ایجاد شه قرص باید بهت داده باشه پیاده روی کن برو باشگاه دوچرخه و تردمیل بزن