2777
2789
فولیکولات پوچن برو دکتر بهت دارو‌بده ژل رویال . اوابوست شنیدم خوبه

پیش دکتر نازایی میرم  ول باز پوچ میشه الان ده سال باردار نمیشم این سه دفعه امپول دارو استفاد کردم تا ازمایش مثبت بود میرفتم سونو می گفتن پوچ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکولات پوچن برو دکتر بهت دارو‌بده ژل رویال . اوابوست شنیدم خوبه

الان بعد ۵ سال تحت نظر دکتر بود م الان گفت پوچ دارم دیوانه میشم دگه کشش ندارم گفت این جا بگم شاید راهنمایی کنن من 

[QUOTE=385736545]شوهرت سه دفعه آزمایشش داد گفت خوب نمی دوانم چکار کنم لاغر کردم فایده نداشت

شوهرت ببر حتما دکتر قشنگ ازش ازمایش بگیره بخاطر اس ضعیفم میشه بارداری پوچ بوجود میاد تقویت اینا کن خودتم 

اسپرم ش ۲۰ میلیون دکتر گفت خوب الان بعد ده سال خیلی نا امیدم

برو ای وی اف نا امیدی نداره شاید یه چیزه دیگه باشه من اسمشو اینجا شنیدم چند تا دیگه هست برای این عمل بارداری .

چرا این کار کردی ایشالله این ماه جواب بگیره برای من دعا کن

اصلا ترشح تخمک گذاری ندارم کیت هم میزنم بعد اینکه تخمک گذاری تموم میشه تازه پررنگ میشه نمیدونم چم شده رفتم سونو فولی غالب هم داشتم ولی نمیشه