2777
2789
عنوان

کارنامه نهاییم (یازدهما بیاین)

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 75 پست
امسال یازدهمو خیلی اسون دادن با پایه ضعیفم میشد19گرف

از دوازدهم بهتر بود ولی نه در این حد آسون

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعی؟آفرین سمپادی؟میام با هم تو طول سال درس بخونیم؟ گزارش کار و اینا...

مرسی❤ غیر دولتی

اره حتما

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
منم نمرات خوب شدوای امتحان نهایی پارسال یازدهم واقعاا ساده بود

من عربی و شیمی و زبان ۲۰ 

ادبیات  و زیست۱۹.۲۵  (ادبیاتم فقط اون سوال تضمن رو نوشتم تناسب اعتراض زدم 

دینی ۱۷.۲۵🥲 مطمئنم ۱۹.۵ میشدم فقط یک کوتاه پاسخ ایراد داشتم اصلا مزخرف دینی نمره دادن

یعنی میخوای بگی شما زرنگ تر از مایین شوخی کردم ولی ما پارسال اولین یازدهمای نهایی ده بودیم خب فرق د ...

ماهم اولین نهایی دهم بودیم و کلا حذفش کردن حتی تاثیر مثبت نذاشتن

من عربی و شیمی و زبان ۲۰ ادبیات و زیست۱۹.۲۵ (ادبیاتم فقط اون سوال تضمن رو نوشتم تناسب اعتراض زدم د ...

من دینیمو خوب نمره دادن۱۹.۷۵

زیستمو کم دادن۱۷🥲

میخوام اعتراض بزنم مطمئنم بالای ۱۸.۵ میشم

اره از دوازدهم بهتربودمن خودم دوازدهم

موفق باشین ❤

مرسی❤ غیر دولتیاره حتما

آفرین عالی بودی 

من تلگرام میخوام چنل بزنم که هرآخر شب ساعت مطالعه رو ثبت کنم آخرش که کنکور دادم چک کنم ببینم واقعا  خوب خوندم یا نه 

دو سه تا از دوستامم تلگرام چنل دارن 

یا میخوای هر روز گزارش کار بفرستیم برا هم  (با کرنومتر ،رقابتی بخونیم )

آفرین عالی بودی من تلگرام میخوام چنل بزنم که هرآخر شب ساعت مطالعه رو ثبت کنم آخرش که کنکور دادم چک ک ...

فداتشم آره عالیه

درخواست میدم بهت