2777
2789
عنوان

خواهشاً بیاین شما قضاوت کنین

88 بازدید | 11 پست

اگر خواهر و برادرتون در جاهای خیلی امن خونه خالی داشتن و شما تهران بودین و اصلا تعارف هم نمیزدن که بیا کلید بگیر برو و شما نزدیک محل های خطرناک....

خودشون رفتن جای دیگه ای 

دو تا خونه امن خالی افتاده 

این دو تا خونه محل زندگیشان نیست که بگیم کثیف میشه

حتی تعارف هم نزدند که بیا کلید بگیر برو

خواهشاً حرفی از ج ن گ نزنید تعلیق نشم

حق دارم ناراحت بشم یا نه؟ 

خیلی میترسم از صداهای ا ن ف ج ا ر 

خواهشاً حواستون باشه تعلیق نشم

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی غصه خوردم خیلی زیاد 

با گریه زنگ زدم گفتم خیلی میترسم صدا میاد گفتن یا تحمل کن یا یه جا فامیلای شوهرت پیدا کن برو 

خونه ها که محل زندگیشان نیست خودشونم جای دیگه ای هستن کاش محض دلگرمی یه تعارف میزدن بچم وحشت می‌کنه 

بچم همه چیو می‌دونه کوچیکه نیست می‌ترسه گریه می‌کنه و جیغ میزنه

توقع نداشته باش از کسی، تا آرامش داشته باشی تو زندگیت

صدای ا ن ف ج ا ر میاد تپش قلب بچم انقد زیاد میشه یکسره جیغ میزنه می‌فهمه چه خبره کوچیکه نیست که حواسشو پرت کنم

زبونم لال میترسم قلبش از ترس  

گفتم اگه یه جا بود میرفتم خیالم راحت میشد گفت خب بگرد تو فامیلای شوهرت ببین کی راه میده بری

خوب انگاراصلا باهات خوب نیستن ودلشون نمیخواد حداقل دایی و خاله خوبی هم باشن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

صدای ا ن ف ج ا ر میاد تپش قلب بچم انقد زیاد میشه یکسره جیغ میزنه می‌فهمه چه خبره کوچیکه نیست که حواس ...

ای جانم بچه ها گناه دارن طفلیا💔

اما خب چاره ای نیست که نمیشه از بقیه به زور توقع کمک داشته باشیم

سعی کن حواسشو پرت کنی ،براش کارتون بذار با هندزفری که صداها اذیتش نکنه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔