2777
2789
عنوان

احتمال بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 50 پست
بازم موقعیت خودتو نگاه کنمن از اول توی مجردی هم از بارداری و اینکه یه وقت بچم پسر بشه اصلا خوشم نمی ...

چقدازمنطقت خوشم اومد واقعا خوشم اومد ایول ک حرف مردم واست مهم نیس‌....راسش من بیشتر ب خاطر حرف مردمه ک میخام‌بچه دارشم.هرکی هم سنه منه دوتا دوتابچه داره هرکی ممومیببنه میگه چرا بچه نداری.خیلیا هم‌مگین مشکل دارن...اعصابمو بهم میریزن و دلمو میشکنن واقعا کشش حرفشونو ندارم خیلی توفشارم.....مادربزرگم اونروز برگشت گف دیگ‌وقتت گذشت بچه دارنمیشی هیچوقت.اونقد دل ادمو میشکنن...کاش منم مث شما بودم و حرف پردم مهم نبود واسم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چقدازمنطقت خوشم اومد واقعا خوشم اومد ایول ک حرف مردم واست مهم نیس‌....راسش من بیشتر ب خاطر حرف مردمه ...

نمیدونم چند سالته

ولی از من بتو نصیحت

این مردم هر چی هم به حرفشون گوش بدی بازم یه حرف دیگه دارن برای زدن.

یه قدم بری عقب مردم ۱۰ قدم میان جلو

یه گوشتو در کن یکیو دروازه

فکر کن توی این اوضاع من اگر خودم بچه دار شده بودم از عذاب وجدان میمردم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چند سالتهولی از من بتو نصیحتاین مردم هر چی هم به حرفشون گوش بدی بازم یه حرف دیگه دارن برای ز ...

گلم من ۱۷سالم بود زود با ازدواج کردم با پسری ک ۴سال باهم بودبم،بخاطر حرف مردم همش گفتم بیا خاستگاری،طرف هیچیش بهم نمبخورد،خلاصه ۶ماه بعد عروسی طلاق گرفتبم،من موندمو حرف مردمو و خانوادم.....صبر کردم عدم تموم شد ب اولین خاستگارم بله رو دادم ک مردم نگن طلاق گرف موند خونه....الانم ۴ساله ازدواج کردم ...من متولد ۷۹ ام🥲🥲🥲

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

گلم من ۱۷سالم بود زود با ازدواج کردم با پسری ک ۴سال باهم بودبم،بخاطر حرف مردم همش گفتم بیا خاستگاری، ...

بیا و یه بار به حرف مردم اهمیت نده

دیدی حرف مردم فقط خراب میکنه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
بیا و یه بار به حرف مردم اهمیت ندهدیدی حرف مردم فقط خراب میکنه

اره همیشه گند زده ب زندگیم.وگرنه الان شرایط بچه اورد نیس خیلی خوب میدونم...سنم زیاده؟

اره همیشه گند زده ب زندگیم.وگرنه الان شرایط بچه اورد نیس خیلی خوب میدونم...سنم زیاده؟

۲۵ سالته

اول جوونیته

زیاد چیه

من ۴۱ سالمه

۳۰ سالگی مادر شدم

برای هیچ چیزی عجله نکن