2777
2789
عنوان

احتمال بچه دار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 50 پست
عه خب موفق شدین؟چیه شرایطشراسته ک باید خونه بزنید ب نام بچه

بله ۱۳ سال پیش اقدام کردیم

دخترم الان ۱۱.۵ سالشه

نه فقط تعهد یک سوم اموال دادیم محضر

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا آفرین به اون مرده که مشکلشو گفته .اگه بچه نمیخوای باهاش ازدواج کن البته الان پیشرفت کرده اهدایی ...

اره منم میگم ادم خوبیه 

نهایتش تلاشمونو میکنیم دیگ

حیفه از دستش بدم

بله ۱۳ سال پیش اقدام کردیمدخترم الان ۱۱.۵ سالشهنه فقط تعهد یک سوم اموال دادیم محضر

خیلیم خوب

منم همینو پیشنهاد دادم

گفت اخه کسی کشکلمو نمیدونه و از حرف اطرافیان میترسم محیط زندگیشم کوچیکه

خیلیم خوبمنم همینو پیشنهاد دادمگفت اخه کسی کشکلمو نمیدونه و از حرف اطرافیان میترسم محیط زندگیشم کوچی ...

والا بعد این همه سال کسی نمیدونه بین من و همسرم مشکل از کدوممونه

اگرم کسی اینقدر فضول بوده که پرسیده بهش گفتیم هیچ کدوم مشکل نداشتیم و دلمون خواسته بچه ای که دنیا اومده رو بزرگ کنیم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

چرا؟اگ میتونی بگو

چون با تولید مثل و آوردن طفل معصومی به جهانی غیر قابل پیش بینی مخالفم. وجدانم اجازه نمیده بخاطر لذت یا کمبودهای خودم کسی رو وادار به تحمل رنج کنم. از حادثه و خطر و معلولیت و بیماری یا یتیم شدن و  جنگ و مرگ نمیشه گذشت. 

هرگز کسی رو وادار به تحمل چیزی که انتخابش نکرده نمیکنم. 

هر انسانی که متولد میشه مرگش هم باهاش متولد میشه و هیچ تضمیمی داده نشده که تا چند سالگی زندگی کنه. هرگز ظرفیت دیدن رنج و مرگ جگر گوشه ام رو ندارم. که بخاطر من درد بکشه و یا بره زیر خاک. حالا چه من باشم یا نباشم بالاخره این اتفاق میوفته و مقصر و مسببش من و خودخواهی من بوده.

نه مستقیم برای فرزند خونده اقدام کردیم

عزیزم چن ساله ک بچه اوردین؟چن سالش بود ؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

عزیزم چن ساله ک بچه اوردین؟چن سالش بود ؟

الان ۱۱ ساله پیش ما هست

اون موقع ۵ ماهش بود

چون با تولید مثل و آوردن طفل معصومی به جهانی غیر قابل پیش بینی مخالفم. وجدانم اجازه نمیده بخاطر لذت ...

خیلی فلسفی فکر میکنی

من قبول دارم حرفاتو ها

اما تو جریان زندگی متاهلی ک قرار بگیری

و همسر و خانوادت هی ازت بچه بخوان

گاردتو میاری پایین

الان ۱۱ ساله پیش ما هستاون موقع ۵ ماهش بود

اوخی ناززززی🥹🥹🥹۵ ماهه.عاشق نوزادای کوچولوام....گلم چقد خوب....من ۲۴سالمه شوهرم۳۴،۴ساله هم ازدواج کردیم،ازبس قسط و فلان داریم‌حقوق نمیمونه واسمون،ماشین عوض کردیم کلی بدهی داریم.ولی خب واقعا بچه میخام بنظرت صبر کنم یا اقدام‌ ب بارداری کنم؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اوخی ناززززی🥹🥹🥹۵ ماهه.عاشق نوزادای کوچولوام....گلم چقد خوب....من ۲۴سالمه شوهرم۳۴،۴ساله هم ازدواج ...

بازم موقعیت خودتو نگاه کن

من از اول توی مجردی هم از بارداری و اینکه یه وقت بچم پسر بشه اصلا خوشم نمی اومد

همش دوست داشتم فرزند خونده داشته باشم

که اونم خدا خواست و شد

من اگر الان بخوام تصمیم بگیرم بازم هیچ انسانی رو به این دنیا اضافه نمیکنم.

الان تنها دلخوشیم اینه من آدمی به این جهان اضافه نکردم

خیلی فلسفی فکر میکنیمن قبول دارم حرفاتو هااما تو جریان زندگی متاهلی ک قرار بگیریو همسر و خانوادت هی ...

من الان متاهلم. این نظر من و همسرم هستش.

و اختیار این مسائل که دست خانواده ها نیست و ارتباطی هم بهشون نداره. چون این بدن منه. انسان در قبال بچه ای که میاره مسئوله. کسی که بخاطر حرف بقیه بچه بیاره مسلمأ والد خوب و بالغی نمیتونه باشه. صحبت سر یک موجود زنده است. 

اونی که باید مسئولیت و تربیت و سلامت روان اون بچه رو تضمین کنه والدین هستن نه اطرافیان. هراتفاقی بیوفته اونا میرن دنبال زندگیشون. اونی که شرمنده بچه اش میشه شمایید نه بقیه. اون که رنج میکشه بچه شما و خود شمایید نه بقیه.