😂 کلا راه اشتباه میری پانسیون آنلاین شنیدی اما فقط پول ش دوست داری اما امکانات صفر
والا قرار نبود پول اونچنانی بگیرم اگه پولشو شنیده بودم می گفتم مثل بیرون جلسه ای ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومن ولی من قصد داشتم با جلسه ای کم تر از ۵۰ تومن اینکارو کنم
عجب انواع و اقسام این درس خواندن جمعی به صورت رایگان داره انجام میشه آنلاین چرا هزینه بدن؟
الان خیلی از بچه ها به تجربه خودم می گم حتی والدین می پیچونن می گن رفتیم کتابخونه درس بخونیم ولی از صبح تا ده شب می شینن فیلم و سریال می بینن کلا کاربرد پانسیون اینکه یه ناظر وجود داشته باشه که بچه ها نرن سراغ گوشی و فیلم و رمان.
چون شرایط خوندن تو خونه رو ندارن میان پانسیون وگرنه بخوان آنلاین باشه تو خونه هم باشند چه فرقی میکنه
نه عزیزم انلاین پانسیون های انلاینم اکثرا هرکدومشون زیر۱۰۰ تا دانش اموز ندارن چرا چون بچه ها نمی تون تمرکز کنن یعنی فوران گوشی دستشون می گیرن می رن اینستا این ور اون ور مسیله فقط سر و صدا نیست مشکل اصلی عدم تمرکز بچه هاست که این مشکل با ناظر حل می شه خود موسسه ای که من قبلا بودم جلسه ای ۵۰۰ تومن برای همین پانسیون انلاین می گرفت زیر ۱۰۰ نفر تو هرجلسه نبود من حالا دارم می گم با مبلغ کم مثلا ۵۰ تومن اینکارو می خوام بکنم با همون کیفیت