2777
2789
عنوان

اینترنت ثابت مخابرات

143 بازدید | 11 پست

اگه کسی داره میشه بگه چطوره؟ تل اینا وصل میشه یا نه؟

سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است   یک عدد دائم الخسته هستم    عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵    

بعضیا گفتن اره ولی با پرو.کسی اینا و وای فای اما بازم ضعیفه 

ما داریم چندساله استفاده نکردیم نتش کار نمیکنه چجوری شارژ کنم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا گفتن اره ولی با پرو.کسی اینا و وای فای اما بازم ضعیفه ما داریم چندساله استفاده نکردیم نتش کار ...

سرچ کن سایتش  adsl.tci.ir

سیب زمینی آب پز استعاره از رژیمی بودن و در رژیم بودن است   یک عدد دائم الخسته هستم    عضو تاپیک بامداد خمار( گروه آبی💙) وزن شروع ۶۵ هدف ۵۵    
میخوای بخری یا میخوای ببینی وصل میشه یا نه؟

مبخوام ببینم وصل میشه ک شارژ کنم یا ن

والا وصل نمیشه نمیدونم بقیه چطور وصل میشن فقط گوگل میاره برای من

چقد بد

گقتم شاید نت همراه قطعه ثابت اوکیه

برای ما کار میکنه اینستا و تل بالا میاد

عه  🥹🫠