2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

35 بازدید | 9 پست

پسرم امروز واکسن دو ماهگی زدن اون موقه واسه دخترم یه دونه بود ولی امروز دو تا زدن برای پسرم خیلی اذیت شد الانم با گریه خوابوندمش کی این بیقراری تموم میشه 

آخی عزیزم ، بهش استامینوفن بده دختر منم امروز واکسن چهار ماهگی زد سه تا زدن پاش کبود شده یه قطره هم دادن بعد مراقب سلامتش گفت یه قطره دیگه هم هست که الان نداریم باید بخوره قطره اومد مرکز بهداشت بهتون زنگ میزنم بیاین منم تعجب کردم چرا اینقدر زیاد بود واکسنش دوتا هم قطره داره ،

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم ، بهش استامینوفن بده دختر منم امروز واکسن چهار ماهگی زد سه تا زدن پاش کبود شده یه قطره هم ...

اون قطره نیس اون واکسن خوراکیه 1 سرنگ پر میکنن تو دهنش و روتا ویروس هس منم 4 ماهگی زدم گفتن روتا و یروس نداریم 25 روز بعد یعنی چند روز پیش رفتم بهداشت بهش دادن

اون قطره نیس اون واکسن خوراکیه 1 سرنگ پر میکنن تو دهنش و روتا ویروس هس منم 4 ماهگی زدم گفتن روتا و ی ...

بله گفتن واکسن خوراکی هست ولی مرکز نبود گفت خبر میدن ، پس اضافه شده فقط واکسن پنج ماهگی نیست ،

بله گفتن واکسن خوراکی هست ولی مرکز نبود گفت خبر میدن ، پس اضافه شده فقط واکسن پنج ماهگی نیست ،

ن دیگه فقط تند تند خودت خبر بگیر به حال اونا نزار خودشون زنگ بزنن آخه تو این وضع جنگی شیر تو شیره من که زود فهمیدم رفتم بهش دادن

ن دیگه فقط تند تند خودت خبر بگیر به حال اونا نزار خودشون زنگ بزنن آخه تو این وضع جنگی شیر تو شیره من ...

باشه حتماً ، من دو سه روز زودتر بردم براش نزدن گفتن سر موعد خودش بیار امروز بردم یکیش نداشتن ، بیچاره پاشم سوراخ سوراخ شد سه بار براش زدن