2777
2789

خدایا خودت کمکم کن 😭😭😭😭صاحب خونم کرایشو میخواد ندارم بدم قولنامه ام نکردم بخاطر بی پولی  اونم میگه قولنامه نداری دو روزه تخلیه کنه دارم سکته میکنم مشکل قلبیم دارم چیکار کنم😭😭😭😭😭😭

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این شرایط که نباید اینجوری کنن آخه

بقران تا حالا نشده یک ماهم اجارشو ندم شوهرم تصادف کرده پلاتین پاش عفونت کرده نمیتونه راه بره گفتن باید بیاد تعویض پلاتین ۳۰میلیون پول میخاد منم ندارم کرایه ام ندارم نمیدونم چیکار کنم اشکام داره میریزه😭😭😭

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بخون اینو..هوالشافی هوالکافی

مرسی ابجیم دعا کن اشکام بند نمیاد😭😠😭😭

چه بی شرفه😢😢😢

بقران حاصرم الان بمیرم راحتشم😔😔😔

چه صاحبخونه نامردی تو این شرایط بحرانی

بقران تشده یک ماهم کرایشو ندم این ماه شوهرم پاش شکسته پلاتینش عفونت کرده نمیتونه راه بره😔😔😔😔دارم دق میکنم الان ک سکته کنم😔😔😔

مرسی ابجیم دعا کن اشکام بند نمیاد😭😠😭😭

خیلی دعا میکنم برات

لطفا بهم خبر بده هرچی شد

کاش میتونستم کاری کنم برات 

کاش دستم تو جیبم بود

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

خدا خودش کمکت میکنه عزیزم

😭😭😭الانه ک ایست قلبی کنم

تو این شرایط که نباید اینجوری کنن آخه

😔😔😔😔خدا هیچکس و مستاجر نکنه

بقران تا حالا نشده یک ماهم اجارشو ندم شوهرم تصادف کرده پلاتین پاش عفونت کرده نمیتونه راه بره گفتن با ...

به نظرم حق نداره بیرونتون کنه ، الان فکر کنم‌خود دولت از مستاجرا حمایت میکنه و صاحبخونه اگه اینجوری کنه کارش قانونی نیست 

عزیزم واست دعا میکنم خدا کمکت کنه❤️❤️❤️