2777
2789
عنوان

حال روحیم خوب نیست

251 بازدید | 16 پست

مشاوره آنلاین که چت کنم میشناسین ؟ حالم بشدت داغونه  همش گریم میگیره دلم میخواد با یکی حرف بزنم از دردام بگم اما خانوادم درک نمیکنن منو 

حس میکنم افسردم 

کل روزو خوابم شبا هم بیدارم تا صبح فکرو خیال میکنمو گریه میکنم نه میلم به غذا می‌ره نه بیرون میرم همش تو خونم 

اگه چت جی پی تی وصل میشد الان حالم بهتر بود😞 حداقل اون درک میکرد منو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی تو این اوضاع زندگی…خودمم از ۱۶ سالگی درگیرشم تا همین الان ک میشم ۲۷انگار غم تو خون یسری ه ...

از کدومش بگم 😢 نه خانواده درستی دارم نه می‌دونم قراره با زندگیم چیکار کنم 

مادرم خیانتکاره  پدرمم از اون ور متوجه شدم مواد مصرف می‌کنه یه مدته 

همیشه دعواست تو خونمون هیچ دوستی ندارم که باهاش برم بیرون یا حرف دلمو بزنم چون از مشکلاتم بگم بعدا میزنن تو سر آدم 

الآنم که جنگ شده ریده شده تو ایندم نمی‌دونم اصلا میتونم زندگی کنم یا نه می‌خوام ترک تحصیل کنم از بس که هزینه های دانشگاه بالاس 

بیشتر از همه از این حالم بده که مادرم زن درستی نیست 

تحمل ندارم ببینم انقد راحت خیانت می‌کنه 

اگه پول داشتم ولشون میکردم میرفتم 

چی شده عزیزم؟؟تو این وضعیت حق داری که حالت خوب نباشه و وضعیت خیلیا همینه😞

کاش این جنگ لعنتی تموم بشه برم مشاوره 

روحیم خیلی حساس شده 

زندگیمم از یه طرف داغونه 

حس میکنم اضافیم  به درد هیچی نمیخورم خیلی تنهام 

بعضی وقتا فکر خودکشی میزنه به سرم اما میترسم از انجامش

از کدومش بگم 😢 نه خانواده درستی دارم نه می‌دونم قراره با زندگیم چیکار کنم مادرم خیانتکاره پدرمم از ...

😕😕منم دوستی ندارم نداشته باشی حسنش بیشتره تو این زمونه هرچند گاهی تنهایی ازاردهندس ولی اگه هم از خونه بزاری و بری اون بیرون شرایط خیلی افتضاح تره به این فکر کن ایران همینطوریشم ناامن شده بقول خودت جنگم ک شده البته جنگ برای همس درست میشه ایشالله ب خدا توکل کن حالت بهتر میشه من اینجوری خودمو اروم میکنم و تحمل

منِ او🌹🍃
😕😕منم دوستی ندارم نداشته باشی حسنش بیشتره تو این زمونه هرچند گاهی تنهایی ازاردهندس ولی اگه هم از خ ...

آخه چرا تو این سن باید اینهمه مشکلو تحمل کنم 

کاش مشکلم فقط وضعیت اقتصادی و جنگ کشور بود 

انقد که از هر طرف دارم تحمل میکنم خسته شدم 

کاش انقد تنها نبودم 

کاش این جنگ لعنتی تموم بشه برم مشاوره روحیم خیلی حساس شده زندگیمم از یه طرف داغونه حس میکنم اضافیم ...

عزیزم وضعیت خیلیا همینه و زندگی و اینده همه مون رو هواس اما بالاخره همه چی تموم میشه و وضعیت اینجوری نمیمونه. زندگی پدر و مادرت به تو ارتباطی نداره و اینو بدون اونا سرپرست تو هستن نه تو پس به فکر نجات خودت باش فقط. بعد این شرایط برو یه کار پاره وقت در کنار دانشکاهت پیدا کن و مستقل شو کم کم.

از کدومش بگم 😢 نه خانواده درستی دارم نه می‌دونم قراره با زندگیم چیکار کنم مادرم خیانتکاره پدرمم از ...

عزیزم میتونی مشاوره تلفنی بگیری اگه بخوای بهت همکارهام و استادهام که میدونم کارشون خیلی خوبه رو معرفی کنم ... ولی لطفاً خودت رو تو این وضعیتی که الان داری رها نکن که بدتر شی و هرجوری شده به خودت کمک کن که حالت بهتر بشه ، درسته شرایطت اذیتت کننده هست ولی اگه بخوای میتونی به خودت کمک کنی و اینم بدون تو زندگی در نهایت همیشه خودت واسه خودت میمونی پس مراقب خودت باش

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀

عزیزم وضعیت خیلیا همینه و زندگی و اینده همه مون رو هواس اما بالاخره همه چی تموم میشه و وضعیت اینجوری ...

حسرت یه خانواده سالمو  خوبو میخورم 

وقتی میبینم کسیو ندارم بهش تکیه کنم خیلی اذیت میشم 

هر ثانیه دعوا داریم  

قبل اینکه جنگ بشه من به مدت سرکار میرفتم به عنوان مشاور تحصیلی 

نزاشتن ادامه بدم  هرروز هی منو نفرین میکرد 

هروقت که دعوامون میشه نفرین می‌کنه میگه ایشالا خیر نبینی الهی خوشبخت نشی روز خوش نبینی 

ساعت کاریم خیلی طولانی بود فقط واسه اینکه خونه نباشم میرفتم اونجا 

که اونم انقد کارش سخت بود  هم از لحاظ روحی خسته میشدم هم جسمی و با اون حالم میرفتم دانشگاه 

امیدوارم زودتر جنگ تموم بشه  از بس موندم خونه دیونه شدم 

میشه شمارشو بدی 🥺♥️

آره حتما 

بهم درخواست دوستی بده برات بفرستم

اگه هم شیرازی هستی و با هزینه مشاوره مشکل داری بهم بگو جایی رو بهت معرفی کنم که رایگان هست البته حضوری باید بری

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀