2777
2789
عنوان

خواهرم فردای بله برونش میخاد ب هم بزنه ترو خدا بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 55 پست
با قاطعیت جدا شه شما هم پشت خواهرت باشنذار مادرت خواهرتو بد بخت کنه بخاطر حرف مردم

مامانم فقط میخاد دختراشو از سرش بزداره دخترای غریبه رو انقد دوس داره همه میگن چقد مامانت خوبه ولی ب ما ک میرسه ..من پشت خواهرم  ولی خیلی ناراحتم از دیشبه گریه میکنم 

✌✌✌✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم فقط میخاد دختراشو از سرش بزداره دخترای غریبه رو انقد دوس داره همه میگن چقد مامانت خوبه ولی ب ...

فردا همین مادر میگه مگه من گفتم جدا نشو

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

اسم داماد محمد نبود؟😂

نمیدونم... والا

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
اول مشاوره بعد از تایید تصمیم

احه اصلا راضی ب مشاوره نمیشه خوارم اول این ک نگفتن اخلال داره دوم این ک خواهرم میگه رفتیم بیرون ی کلمه حرف نزده هی دستش رو موهاش بوده هی دستش رو چشمش بوده هی دساشو میشسته برگشتنی هم راهو گم کرده

✌✌✌✌
احه اصلا راضی ب مشاوره نمیشه خوارم اول این ک نگفتن اخلال داره دوم این ک خواهرم میگه رفتیم بیرون ی کل ...

پسره راضی هست به این ازدواج؟!!!اگه آره که خب خواهرت راست میگه مشکل داره 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بهم بزنید حتمافامیل ما بعد عقد فهمیدن سریع بهم زدنطلاق گرفتنبعد ۷ ۸ ماه فهمیدن

چجوری بود این این تیک داره با وسواس نمیدونم شایدم بیشتر باشه آبجیم این دوتا رو فهمیده 

✌✌✌✌
تیک داره وسواس داره میگه صد بار دستشو شسته هی چشماو میمالیده هی موهاش دست میزدع حرف نزده

چطور این مشکلات رو قبلا متوجه نشدید؟!تیک که با این حجم قابل پنهان کردن نیست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚