انثد گریه کردم چشمام باز نمیشه خواهرم چند وقت بود آشنایی بود تلفنی و خونه هم میرفتن فزدای بله برون واسه اولین بار تنها رفتن بیرون خواهرم فهمید پسره اختلال روانی داره اولش فکز کردیم الکی میگه ولی امروز فهمیدیم واقعا اختلال داره ابجیم دورغ نمیگه ... مامانم هی میگه آبرومون میره مکه با ی انگشتر پس دادن آبرو میره؟کیا این مشکل برای آشناهاشون پیش اومده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهم بزنید... آره یکی از ٱشناهامون یه پسر پولدار اومده بود خواستگاریش بعد از جشن بله برون فهمیدن پسره یه مقدار شیرین عقله. بعد بهم زدن
هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.
بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚
بااهمه احترامی که به مادرادارم ولی وقتی ابرووحرف مردم مهمتراززندگی فرزندشون باشه بایدزدتودهن همچین مادری.کاری که اگه برگردم به گذشته صددرصدانجام میدم نزاررین خواهرت بخاطرابرووایجورچیزابدبخت بشه.