2777
2789
عنوان

خواهرم فردای بله برونش میخاد ب هم بزنه ترو خدا بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 55 پست
چند جلسه مشاوره برن ببینن واقعا اختلال داره یانه ،اگ اختلال توسط متخصصین ثابت شد بهم بزنیدچطور تو آش ...

آشنایی تنها نبودن ابجیم میگه گفتم شاید از بزرگ ترا خجالت میکشه اینجوری میکمه ولی دیده تو تنهایی هم همین طوره

✌✌✌✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم کم ندارین ازنامزدخواهر اسی😑

چطور

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

چطور این مشکلات رو قبلا متوجه نشدید؟!تیک که با این حجم قابل پنهان کردن نیست

ما فکر میکردیم از خجالت اینجوریه من گفتم مامانش گفت خیلی خجالتی بخاطر اون ولی ابجیم میگه تو تنهایی هم همینه

✌✌✌✌
ما فکر میکردیم از خجالت اینجوریه من گفتم مامانش گفت خیلی خجالتی بخاطر اون ولی ابجیم میگه تو تنهایی ه ...

دیگه خب اگه آنقدر بی زبون و مشکل دار بوده که اصلا نباید می‌ذاشتید به اینجا برسه آدم مرد میخواد بهش تکیه کنه نه که مادرش جاش حرف بزنه اگه خواهرت بمونه تو اون زندگی باید هم مرد باشه هم زن. و ممکنه کلی هم دخالت بشه تو زندگیش به خاطر وضعیت شوهرش هرطورشده نذار اتفاق بیفته

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بخاطر این مسئله میخواین یه عمر خواهرت بدبخت کنی؟؟؟

عجب مادری داری که اولا ابرو رو در گرو انگشتر پس دادن میدونه بعدم راضیه دخترش عذاب بکشه ولی یه انگشتر پس نده

خدارو شکر کنین باز زود فهمیدین تا خواهرت بدبخت نشده اقدام کنین