2777
2789

بچه ها حقیقتش هرروز بی هدف سرم تو گوشیه فک میکردم کنکور ۵.۶ تیره میخوندم کم و بیش ولی همونم دیگه یک هفته هست نمیخونم الکی تو گوشیم 

جریان اینکه من تجربیم ولی حقیقتش از فضای بیمارستان حس بدی دارم از خون و زخم بشدت میترسم جوری که وایسم گریه دلشو ندارم 

هدفم فرهنگیان بود عاشق فضای تدریس و معلمی و کارای اجتماعی ام 

تراز کنکور اردیبهشتم بااینکه خونده بودم چندین ماه متوالی حداقلش ۷.۸ ساعت هرروز میخوندم 

شد حدود ۵۰۰۰ دعوت به مصاحبه نشدم 

از وقتی دیدم ترازم بد شده دو امتحان مهم نهایی ام شیمی بشدت خراب کردن زیستم متوسط دادم 

الان دیگه حقیقتش فرهنگیان که دیگه نیست تو تیر انگار دیگه انگیزه و هدفی برای تلاش ندارم میگم تهش میخام یه رشته بهداشت یا تهش مامایی و پرستاری ازاد بیارم که پول آزادم ندارم 

الان که چی بخونم 

میخاستم یا برم دانشگاه یه رشته زیر شاخه علوم انسانی بخونم که بعد ازمون بدم یا کلا برم ایجاد سابقه کنم کنکور انسانی بدم 

الان موندم به چه آمیدی واسه تیر بخونم واقعا 

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

چون اطلاعاتت اشتباهه
رشته تجربی به معنی خون و بیمارستان نیست، این یک.
دو اینکه هدفت فرهنگیان بوده؟ پس چرا تلاش نکردی؟ تراز 5 هزار یعنی درصدای صفر و ده درصد
سه اینکه بهداشت و پرستاری و مامایی ازاد هم یه رتبه و تراز حداقلی میخوان، از خون میترسی؟ مامایی و پرستاری که کارشون خون و بیمارستان زیاد داره
چهار اینکه علاقه ات و تکلیفت مشخصه؟ انسانی یا تجربی؟ زیرشاخه انسانی منظورت مدیریته؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه علاقه ای داشتی خوب می‌خوندی ، زمان دانشگاه رفتن ما هم نیست که هرکس باید ارزوش باشه دانشگاه قول بشه ، برو دنبال یه حرفه یه کار خوب بعدا دوباره خواستی بخون

چون اطلاعاتت اشتباههرشته تجربی به معنی خون و بیمارستان نیست، این یک.دو اینکه هدفت فرهنگیان بوده؟ پس ...

ن منظورم مشاوره و ادبیات و عربی اینا

به جز بهداشت که رتبه متوسط بخاد خون نداره 

با رادیولوژی و تغذیه که رتبه واقعن خوبی میخان که من حقیقتش اینقدر درصدام افتضاحه معلوم نیست چقدر باید کنکور تجربی بدم که قبول بشم

خداوکیلی خونده بودم ولی ریاضی صفر زدم تو‌ کانونم از مهر که میرفتم بااینکه میخوندم ولی همیشه صفر و منفی میزدم سخته برام 

تلاش هایتان رو دنبال کنید این جمله ای هست ک اوج ناامیدی یادم میاد حالا ک تا اینجا پیش اومدی ادامه بد ...

نمیدونم چه حس مزخرفیه چن ساله تو سرم از تجربی میترسم همش حس میکنم بزور درساشو میخونم

بخدا فلسفه و منطق رو ترجیح میدم به فیزیک

نه اگه علاقه ای داشتی خوب می‌خوندی ، زمان دانشگاه رفتن ما هم نیست که هرکس باید ارزوش باشه دانشگاه قو ...

دوسال رفتم دنبال حرفه ولی همشون پول اولیه زیاد میخان تهشم با پارتی کار گیر میاد

علاقه ام تو درس و تحصله

دوسال رفتم دنبال حرفه ولی همشون پول اولیه زیاد میخان تهشم با پارتی کار گیر میادعلاقه ام تو درس و تحص ...

پس پشیمون میشی ، دنبال حرفه ای باش که میخوای استخدام جایی بشی ، من یه خانوم میشناسم تعمیرکار ماشین ظرفشویی و لباسشویی ه

ن منظورم مشاوره و ادبیات و عربی اینابه جز بهداشت که رتبه متوسط بخاد خون نداره با رادیولوژی و تغذیه ک ...

مشاوره؟ ادبیات؟ عربی؟
رشته مشاوره از زیرشاخه های انسانی اتفاقا از رشته های تاپه. ادبیات هم همینطور.
🤔 هیچوقت دنبال علتش نرفتی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نمیدونم چه حس مزخرفیه چن ساله تو سرم از تجربی میترسم همش حس میکنم بزور درساشو میخونمبخدا فلسفه و منط ...

خب برو رشته انسانی
مرگ یه بار شیون یه بار

مشاوره؟ ادبیات؟ عربی؟رشته مشاوره از زیرشاخه های انسانی اتفاقا از رشته های تاپه. ادبیات هم همینطور.🤔 ...

اره حتی ازاد هم نمیشه ؟

نمیدونم والا علتش چیه با حس زورکی و تنفر دروس محاسباتی میخونم یاد میگیرم تست های آسون اوکی ام کمی سوال پیچیده بشه هیچ جوره نمیتونم مسئله حل کنم

اره حتی ازاد هم نمیشه ؟نمیدونم والا علتش چیه با حس زورکی و تنفر دروس محاسباتی میخونم یاد میگیرم تست ...

در مورد ازاد اطلاعاتی ندارم اصلا
خب برو انسانی شاید اونجا درخشیدی!

در مورد ازاد اطلاعاتی ندارم اصلاخب برو انسانی شاید اونجا درخشیدی!

ن بابا باید یازدهم دوازدهم امتحان بدم خیلی پروسه طولانیه احتمالا ازاد یا پیام نور