2777
2789
عنوان

مثه من کسی هس❓

184 بازدید | 23 پست

من از بچگی گوشم ناشنوا بود گوش راستم

هیچ کس هم نفهمید جز خانوادم

تموم تلاشمو کردم با گوش سالمم جبران کنم این نقصو:)

ولی الان میخوام طرحمو شروع کنم پرستارم

گفتن باید بری طب کار

دوس ندارم کسی بفهمه:)

کسی هست این مشکلو داشته باشه؟

بیمارستان بهش گیر ندادن بابت این موضوع؟

یا اینکه مانع کارش نشده؟

خیلی نگرانم

هم اینکه دوس ندارم تو محیط کارم کسی بفهمه اینو

هم اینکه دوس ندارم بابت این موضوع مانعی واسم ایجاد بشه:/

راه حلی دارین؟

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱
منم مث شمام شمام تو شلوغی متوجه حرف کسی نمیشید؟یا وقتی کسی سمت گوش ناشنوا شماس یواش حرف میزنه؟

آره تو شلوغی خیلی کم متوجه حرف بقیه میشم

مگه اینکه لب خونی کنم متوجه شم 

هرکی هم بخواد در گوشم چیزی بگه اصن نمیفهمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت سمعک ازینا بزاریم ک کامل تویه گوش میره کسی نمی بینه؟

مگه سمعک درمانش میکنه؟

من پیش هر شنوایی سنجی رفتم گف سمعک تاثیزی نداره

البته حدود ده سال پیش رفتم 

تو چیکار کردی؟

رفتی شنوایی سنجی؟

اگه خودت خیلی اذیت نیستی بخاطر بقیه کاری نکن 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

آره تو شلوغی خیلی کم متوجه حرف بقیه میشممگه اینکه لب خونی کنم متوجه شم هرکی هم بخواد در گوشم چیزی بگ ...

علتشو به پزشک مراجعه کردید که ببینید از چی هست چون منم یه گوشم اینطوری شد دو هفته پیش عمل کردم الان خوب شد 

چرا همچین موضوعی رو اینقدر بزرگش میکنی عزیزم کارو زندگیت رو بکن کسی هم بفهمه مثلا چی میشه؟ من دوست کم شنوا دارم که سمعک میزنه و اتفاقا جز کادر درمانه اصلا هم کم شنوا بودنش به من یا بقیه ربطی نداره مثل آدمی که عینک میزنه یا عضو مصنوعی داره اینقدر بقیه رو بزرگ نکن تو ذهنت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
مگه سمعک درمانش میکنه؟من پیش هر شنوایی سنجی رفتم گف سمعک تاثیزی ندارهالبته حدود ده سال پیش رفتم تو چ ...

مطمئنی سمعک درمان نمیکنه؟

کاشت حلزون چی 

من هیچکاری نکردم واسش

علتشو به پزشک مراجعه کردید که ببینید از چی هست چون منم یه گوشم اینطوری شد دو هفته پیش عمل کردم الان ...

گوشت از بچگی اینجوری شده بود؟یا یهویی اینجوری شد؟

چه عملی انجام دادی؟

من چند سال پیش ک رفتم پیش دکتر بهم گف بخاطر اوریون اینجوری شد گوشت

آفرین بهت که با وجود این نقص الان یه خانوم پرستار موفقی خوش بحالت ما که خدا بهمون یه بدن سالم داد عرضه نداشتیم کاره ایی بشیم منم خیلی دوست داشتم پرستار بشم اما عرضه نداشتم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

گوشت از بچگی اینجوری شده بود؟یا یهویی اینجوری شد؟چه عملی انجام دادی؟من چند سال پیش ک رفتم پیش دکتر ب ...

نه از چند ماه پیش حسم کردم شنوایی چپم کم شده که شنوایی سنجی انجام دادم گفت 45 درصد شنوایی چپ از بین رفته، و پزشکم گفت از بچگی بوده منتها الان شدتر بیشتر شده که متوجه این کم شنوایی شدی، و عمل کردم الان احساس میکنم انقد صداها زیاد شده که اذیت میشم اگر تهرانی یه پزشک بهت معرفی کنم حتما یه مشاوره بگیر  

مطمئنی سمعک درمان نمیکنه؟کاشت حلزون چی من هیچکاری نکردم واسش

کاشت حلزون رو مادر شوهر من انجام داده زیاد براش تاثیر نداشت البته اون سنش بالاست ولی اسی شاید براش جواب بده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.