2777
2789
عنوان

مثه من کسی هس❓

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
دوستتون ناشنوایی یک طرفه داره؟

نه کم شنواست سمعک میزنه یه گوشش ولی اصلا به کسی ربطی نداره که تو بخاطرش بخوای کارو زندگیت رو مختل کنی برو و پیشرفت کن و موفق شو

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
نه از چند ماه پیش حسم کردم شنوایی چپم کم شده که شنوایی سنجی انجام دادم گفت 45 درصد شنوایی چپ از بین ...

نه تهران نیستم

من از بچگی گوش راستم کلا نمیشنوه حتی کسی در گوشم بخواد حرفی بزنه://

اسم عملی ک انجام دادین چی بود؟

صبر این دل به زیبا شدنش می ارزد🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کم شنواست سمعک میزنه یه گوشش ولی اصلا به کسی ربطی نداره که تو بخاطرش بخوای کارو زندگیت رو مختل کن ...

خب عزیزم من کم شنوایی یک طرفه ندارم

ناشنوایی یک‌ طرفع دارم 

طبیعیه نگران این باشم ک تو محیط کارم برام مشکلی بوجود بیاد

نه تهران نیستممن از بچگی گوش راستم کلا نمیشنوه حتی کسی در گوشم بخواد حرفی بزنه://اسم عملی ک انجام دا ...

عمل اتواسکلروز انجام دادم که پروتز کار شد داخل گوشم، منم با تلفن که صحبت میکردم گوش چپم اصلا متوجه نمیشدم، که البته علت این کم شنوایی روگفتن مشخص نیست یا وراثت که ما همچین موردی نداشتم یا گرفتن بیماریهایی مثل اوریون یا سرخک، ولی خب با این عمل واسه من بهبود پیدا کرد 

عمل اتواسکلروز انجام دادم که پروتز کار شد داخل گوشم، منم با تلفن که صحبت میکردم گوش چپم اصلا متوجه ن ...

واقعا؟

منم همینجوری ام دقیقا

هزینه عملش چقد بود؟

دکترت کی بود؟

واقعا؟منم همینجوری ام دقیقاهزینه عملش چقد بود؟دکترت کی بود؟

هزینه ی عملم 60 میلیون شد بیمارستان خصوصی بود که البته بخشیش رو بیمه تکمیلی تقبل کرد دکتر کریمی یزدی عمل کرد حتما حتی اگر تهران نیستی مراجعه کن پیشش انشالله حل بشه مشکلت من خودمم تهران نیستم اما پزشکهای زیادی رو تهران رفتم که همه ایشون رو معرفی کردن برای عمل

کامل خوب شدین؟عملش من شنیدم ریسکیه ممکنه طرف فوت بشه

بعد از تقریبا یکماه شنوایی کامل خوب میشه، ولی الان خودممتوجه هستم که شنواییم بهتر شده،. نه بابا عمل سنگینی نیست اصلا فقط خیلی حساسه و به تبحر جراح خیلی بستگی داره که به پرده ی گوش و عصب ها اسیب نزنه واسه همینه که میگن حتما به پزشکهایی مراجعه بشه که تخصصی فقط رو گوش کار میکنن ولی خب بعد از عمل هم چون مایع گوش تکون میخوره خیلی سرگیجه داره که باید استراحت کرد