2777
2789
عنوان

از وقتی جاریم اومده…

2937 بازدید | 106 پست

کلی بیشتر اذیتم کردن خانواده شوهرم هی میگم ولش کن اهمیت نده ولی همچنان فرق گذاشتنا رو ادامه میدن،از مراسم و خریدایی که برای اون گرفتن و برای من رسم نداشتن گرفته تا توجه و محبت زیادی به اون،اون یساله اومده من ۷سال،سن من خیلی ازش کمتر بود موقع ازدواج ولی همش ازم ایراد میگرفتن و چندبار با چشم گریون از خونشون رفتم بیرون موقع نامزدی پدرمم میگفت مهم شوهرته به اینا توجه نکن ولی این هرکاری میکنه تا لنگ ظهر بخوابه یا خرج زیادی و هرچی ک برای من عیب بود برای این عادیه مشکلی نداره در حالی ک وضع مالی خیلی معمولی هم داشتن،یکاری کردن علاوه بر شخصیت مرموز جاریم ک چندبار باهم هم کلام شدیم فقط خواست ازم حرف بکشه و خودش سکوت میکرد ک ذاتشو کامل شناختم ایناهم کاری کردن ازش بدم میاد اونم ک مطمئنم چشم دیدنمو نداره گاهی جواب سلامم با چشم غره میده گاهی ک تو جمع هست با لبخند بگذریم،حالا من هفته ای یبار شام با شوهرم میریم اونجا اونم اکثر وقتا هست و ب هیچ عنوان تعارفی نیست و مدام سر یخچال و ایناس،اونوقت مادرشوهر و پدرشوهرم جای اینکه ب من خجالتی ک مهمونم در حد دو ساعت اونجام تعارف بزنن به اون هی میگن بیا اینجا بشین بیا اینو بخور چرا کم میخوری چرا اونجا نشستی اونم میگه رژیم دارم راحتم،من انقد دلم میشکنه هی میخوام بروی خودم نیارم ولی مدام فکرم درگیر میشه یا وقتی مادرشوهرمو صدا میزنه اون بهش میگن جان فلان جان..ب من بیشتر وقتا میگه ها بله😐

یا وقتی مادرشوهرم تنهاس کاری داره زنگ میزنه باهام خوب حرف میزنه ولی اون یا برادرشوهرم اونجاس باهام سرسنگین حرف میزنه نمیدونم چرا!!!

الانم فهمیدم باردارم ذوق زده بودم حتی قبل سونو بهشون بگم خبرشو ولی انقد پریشب ک رفتم اونجا بازم ازشون تبعیض دیدم حرص خوردم و غصه دلم نمیخواد حالا حالاها بگم،بنظرم لیاقت ندارن تو خوشحالیم شریک بشن و فقط بخاطر این موضوع یکم بهم توجه کنن،شوهرمم گفته تا هروقت دوسنداشتم نگم،شما بودین چیکار میکردین؟شاید خیلی ها بگین چرا احتیاح ب محبت اینا دارم ولی من محتاج محبت نیستم فقط اذیت میشم از این همه تبعیض بی دلیل😔

منِ او🌹🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا نگو.  کم کن رقت امد ها تو 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نباید قضاوت کنم ولی از حرفات اینطوری برداشت کردم که از خودت ضعف نشون دادی که باهات اینطوری برخورد میکنن 

البته خودت گفتی که سن پایین ازدواج کردی و شاید علتش هم همینه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

به نظرم به شوهرت این جوری  بگو :

به مادر و پدرت یواشکی بگو اما چون هنوز هیچی معلوم نیست به هیچ کس چیزی نگند مخصوووووووووصا زن دادشت. 

بعد از سونو  ان تی خودم میگم. 

اون موقل جاریت میفهمه محرمت نبوده. ولی چودبار بگو فقط یواش فعلا به مادرت بگو و تاکید کن به عروسش هیچی نگه راضی نیستم. 

فاصله بگیر

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

رابطه اتو کمتر کن.

اونا شعور ندارن، خودتو بخاطر بی شعوری اونا ناراحت نکن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
با ازدواجتون موافق بودن؟یعنی سنتی ازدواج کردین؟

شوهرم دوسم داشت ولی سنتی ازدواج کردیم در حد ی ماه اشنایی اما ب خانوادش ک گفته بود مدام از تیپ و پوششم ایراد میگرفتن و میخواستن منصرفش کنن

منِ او🌹🍃