2777
2789
عنوان

لطفاً راه حل بدید

121 بازدید | 29 پست

سلام خوب هستید.

من در بعضی از کلمات مشکل دارم و نمیتونم خوب تلفظ کنم مثلا کلمه ش و ژ رو که میگم غلیظ میگم و لبم میاد جلو 

و مثلا کلمه ی س رو میگم دهنم یجوری میشه یا زبونم یجوری میشه جلوی اینه تمرین میکنم اصلا معلوم نیست ولی مثلا فیلم میگیرم از خودم میبینم مشکل دارم و نمیتونم خوب تلفظ کنم چند تا کلمه ی دیگه هم هست که نمیتونم خوب تلفظ کنم و حتی بعضی وقتی با مسی صحبت میکنم داخل یک جمعی متوجه نمیشن چی میگم منم دیگه اعتماد بنفسم سر همین اومده پایین داخل مدرسه هم همینطور استاد سوال میپرسه با استرس و اعتماد بنفس پایین جواب میدم و میدونم که همه متوجه ی این مشکلم میشن حتی اگه فقط بهشون سلام بدم هزینه ی گفتار درمانی هم ندارن باید چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساعته دارم فک میکنم چجوری با مسی حرف میزنی🤣

عزیزم میتونی تمرینات فن بیان رو از مجازی هم یادبگیری از یوتیوب هم میتونی کمک بگیری البته وقتی وصل شد 

مثلا یکی از کارایی ک میتونی بکنی اینه ک انگشت شست  ان رو بزاری بیا دندون های بالا و پایین و سعی کنی تو این حتلت صحبت کنی

منم همین مشکلو دارم درکت میکنم...من همش خونه ام

خیلی سخته من نمیگم خیلی خوشگلم ولی به اندازه خودم قشنگی دارم ام بخاطر همین موضوع همیشه ماسک میزنم که مورد تمسخر قرار نگیرم خیلی اذیت میشم واقعا نمیدونم چکار کنم بخاطر همین موضوع هم افسردگی گرفتم 1 هفته 1 بار از خونه بیرون نمیرم 

سه ساعته دارم فک میکنم چجوری با مسی حرف میزنی🤣عزیزم میتونی تمرینات فن بیان رو از مجازی هم یادبگیری ...

واقعیت خیلی گشتم ولی هرچی پیدا کردم تاثیر نداشت هیچ بدتر هم کرد صحبت مردم رو 

یعنی چی چطوری با مسی حرف میزنی ؟😂😂

کلیپ هست ولی انجام میدم درست نمیشه هیچ بدتر هم میشه

نه حتما درست میشه 

این همه آدم مثلا میبینی لکنت اینا دارن با تمرین خوب میشن

به نظرم اگه خیلی اذیتت میکنه هزینه اش رو پس انداز کن پیش ی گفتار درمان برو 

بعضیاشون تعداد جلسات بالا ندارن 

دو سه جلسه شاید بری که تمریناتو بگه خودت باید تو خونه تمرین کنی بار انقد بگی عادت کنی 

بازم تمرین خیلی بکن با کلیپا یا بگو کسی که باهاش صمیمی هست مامانت اینا یا دوستت، بشینه مدام جلوت حرف بزنه عادت شه برات

افرین دقیقا منم به خاطر همین ماسک میزنم

من ۱۹ سالمه خسته شدممممممممممممممممممممممم

ایده ای هم براش ندارم میخواستم برا فرهنگیان بخونم گفتم ردم میکنن وقتی نمیتونم درست صحبت کنم

افرین دقیقا منم به خاطر همین ماسک میزنم

همدردیم خیلی سخته گرما و سرما باید ماسک بزنیم بخاطر یک همچنین مشکلی حتی بعضی وقتها خیلی ها میگن ماسک رو بکن از روی صورتت کرونا تموم شد منم میگم نه مریض شدم . خیلی سخته

واقعیت خیلی گشتم ولی هرچی پیدا کردم تاثیر نداشت هیچ بدتر هم کرد صحبت مردم رو یعنی چی چطوری با مسی حر ...

اشتباه تایپی داشتی به جای کسی مسی نوشته بود 

حالا شما تلاشت رو متوقف نکن 

مسئله فن بیان مسئله ای هست که نیاز به تمرین داره 

البته تعداد معدودی هم هستن که فک شون و نحوه قرار گرفتن دندون هاشون طوری هست که با این مشکلات مواجه میشن 

که اینا یکم کارشون سختتر میشه

اشتباه تایپی داشتی به جای کسی مسی نوشته بود حالا شما تلاشت رو متوقف نکن مسئله فن بیان مسئله ای هست ک ...

آها اره مسی نوشتم 😂

تلاش که میکنم حتی کتاب هم خریدم برای فن بیان که اموزش داده ولی فعلاً تا الان تاثیری نذاشته 

البته اینم بگم من وقتی مثلا میخندم دندون های بالام دیده میشه ولی دندون ها پایینم اصلا دیده نمیشه هرکاری کنم با اینکه کوتاه هم نیستن اما وقتی حرف میزنم اصلا دندونام دیده نمیشن نه بالا دیده میشه نه پایین دهنم فقط بازه موقع صحبت کردن و فقط زبونم دیده میشه 😂😑