2777
2789
عنوان

لطفاً راه حل بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 29 پست
همدردیم خیلی سخته گرما و سرما باید ماسک بزنیم بخاطر یک همچنین مشکلی حتی بعضی وقتها خیلی ها میگن ماسک ...

ماسک نزن برات سختتر میشه خجالتی تر و منزوی تر میشی

لایک نکنید .توروخدا 
آها اره مسی نوشتم 😂تلاش که میکنم حتی کتاب هم خریدم برای فن بیان که اموزش داده ولی فعلاً تا الان تاث ...

نمیدونم این مشکل ایجاد میکنه یا نه 

ولی خیلی بهتره که با یه متخصص صحبت کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک نزن برات سختتر میشه خجالتی تر و منزوی تر میشی

دقیقاً همین الانشم شدم و قصد دارم که از مهر که مدارس باز میشه دوباره ، ماسک رو بردارم ولی میدونم مسخرم میکنن

دقیقاً همین الانشم شدم و قصد دارم که از مهر که مدارس باز میشه دوباره ، ماسک رو بردارم ولی میدونم مسخ ...

بلاخره باید برش داری تاعادی بشه واسشون اولش سخته چون  نگاه میکنن دقت میکنن  زل میزنن به دهانت ببینن چجوری لبت حرکت میکنه که کلمه رو درست ادا نمیکنی درکل کنجکاو میشن دیگه.

لایک نکنید .توروخدا 
دقیقاً همین الانشم شدم و قصد دارم که از مهر که مدارس باز میشه دوباره ، ماسک رو بردارم ولی میدونم مسخ ...

پول یه جلسه گفتار درمان رو جور کن تا حداقل بدونی درمان پذیر هست یانه

لایک نکنید .توروخدا 
بلاخره باید برش داری تاعادی بشه واسشون اولش سخته چون نگاه میکنن دقت میکنن زل میزنن به دهانت ببینن ...

اره دقیقا اخرین امتحان رو که خواستم برم بدم مدرسه مغازه ها بسته بود منم ماسک نداشتم با هرکی سلام دادم به لبم نگاه میکرد ولی سعی میکنم ماسک رو بردارم حق با شماست ❤️

اره دقیقا اخرین امتحان رو که خواستم برم بدم مدرسه مغازه ها بسته بود منم ماسک نداشتم با هرکی سلام داد ...

فکر کنم همه همینطورن حتی خودتم اگه بودی دقت میکردی به طرف مقابل .من یبار از یه دخترادرس یه جایی رو پرسیدم یادم نیست دقیقا چه مشکلی توی بیانش بود ولی خیلی اعتماد بنفس داشت قشنگ راهنماییم کرد  ورفت 

لایک نکنید .توروخدا