2777
2789

بنظرتون کسی خرید میکنه بازم؟

بنظرتون ی کانال بزنم بدم تبلیغ؟

میترسم فقط الکی پول تبلیغ بذم 

حس میکنم کسی خرید نمیکنه 

شما تو این شرایط باز هم خرید میکنید؟

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک تو مشهدم مردم دارن زندگی عادی رو پیش میبرن

ولی من جات بودم تبلیغ نمیدادم فعلا فروش آنلاین با این اوضاع اینترنت ریکسه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

فعلا پول تبلیغ نده، صبر کن تا شرایط آروم بشه بعد

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

ما فروشنده دیجیکالا هستیم مردم دیگه خرید نمیکنن بیچاره شدیم

با این پیام که امروز دیدم خرید گوشی حدود صد تومنی و پیچوندن دیجی کالا متاسفانه بنظرم بدتر هم میشه ! نظرات زیر خبر هم راست  و دروغ کلی خاطرات خریدهای ناموفق و از دست دادن پولشون‌ بود 

خودمم تو این شرایط ترجیحم خرید حضوری 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

با این پیام که امروز دیدم خرید گوشی حدود صد تومنی و پیچوندن دیجی کالا متاسفانه بنظرم بدتر هم میشه ! ...

دیجیکالا خیلی متعهده نمیدونم راجع ب چ خبری صحبت میکنید.ولی کلا من کالاهای دیجیتال رو حضوری میخرم

لطفا لایک نکنید  

دیجیکالا خیلی متعهده نمیدونم راجع ب چ خبری صحبت میکنید.ولی کلا من کالاهای دیجیتال رو حضوری میخرم

سایت خبر فوری پیامش مال همین امروز 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦