2777
2789

به نظرم اگه همه چی به وقتش باشه انگار آدم خوب زندگی میکنه.

مثلا اگه یه زمانی آدما دلشون میخواد برن تو پارک و با دوستاشون بستنی قیفی بخورن و با دیدن یه گربه از خنده غش کنن اون میشه زندگی کردن نه اینکه حسرت همه چی رو دلمون بمونه برای بعد.

یه زمانی به خودمون میاییم و میبینیم اصلا زندگی نکردیم

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
داشتم دقت میکردم اکثر اینها با داشتن پول درست میشه نه؟🫠 من ادم پولکی اصلا نیستم ولی هی میبینم تموم ...

آره عزیزم 

همه چی این روزا پوله 

محبت میخوای ؟

احترام میخوای ؟

جایگاه اجتماعی میخوای؟

هر چی بخوای با پول میسر میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی کردن یعنی

دانشگاه رفتن 

کار 

ازدواج با عشق

ماشین

رزومه خوب و زبان یاد گرفتن

زندگی همیناست دیگه..چیز عجیب غریب و فضایی ای نیست

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

مسئله اینه بعضی وقتا ادم انقدر شعله درونش خاموشه که انگار هیچی نمیخواد

خب شعله از بس به وقتش نرسیدیم دیگه خاموش شده 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

والا من از وقتی ک ازدواج کردم کلا خودمو زندگی کردن برا خودمو یادم رفت کلاااا کلا طوری ک اص برا خودم ...

اره واقعا انگار ادم‌خود واقعیش و زندگیشو یادش میره و عین عروسک خیمه شب بازی میشه... و این واقعا بده، خیلی میخوام سعی کنم برای خودم زندگی کنم و تلاش کنم اما اصن نمیدونم چطور...

به خودت رسیدن وقت گذاشتن برای خودت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

فقط هدفها به زندگی معنی میدن.  حالا هدف میتونه برای یکی موفقیت شغلی باشه یکی فرزند پروری یا هرچی ولی فکر میکنم زمانی ادم احساس زندگی کردن داره که درجهت هدفش قدم برداره و البته نتیجه تلاششم ببینه، به نظر من این خوشبختیه 

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است
به نظرم اگه همه چی به وقتش باشه انگار آدم خوب زندگی میکنه.مثلا اگه یه زمانی آدما دلشون میخواد برن تو ...

حس میکنم حرف دلمو زدی.. انقدری که همه چیز رو گفتم برای بعد برای بعد شوق و ذوقش هم رفته... تو پیشنهادی داری برای بهتر شدن زندگیا؟