بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این چه حرفیه شما لطف داری و ممنونم از اینکه وقت گذاشتی، من سعی میکنم بیشتر روی بعد فردی و تکی سرمایه ...
کاش میشد همهی مردم همدل و همدست باشن.
مثلا فلان شهر(نمیخوام نام ببرم)نامور هست به شهر بیگدا.
اگه کسی کار نداره براش کار جور میکنن.
اگه خونه نداره براش پول رو هم میذارن و میخرن یا رهن میکنن.
و...
البته شنیدم قومگرا هستن.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
و کاش از دانههای زنجیر همبستگی و همیاری رو بیاموزیم.
این جوری به شرط دلپاکی و روراستی زودتر به آسایش و آرامش میرسیم و زندگی،زندگانی میشه برامون و دلپذیر.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.