2777
2789
عنوان

پولم رو ریختم تو اشغالی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 38 پست

جدای همه چی خدایی چطوری دلت اومد تو این اوضاع ۷۰۰ تومن بدی به یه رژ حالا حتی اگر خیلییییییییم خوشگل بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدای همه چی خدایی چطوری دلت اومد تو این اوضاع ۷۰۰ تومن بدی به یه رژ حالا حتی اگر خیلییییییییم خوشگل ...

واقعا یه لحظه جوگیر شدم الان میگم باهاش یه شلوار و تیشرت میگرفتی یا چیز دیگه ای ک لازم بود میگرفتی

رو دست قشنگه رو لب افتضاحه

اره رو دست قشنگه ... رو لب چطور میشه که زشته؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

همه مون تو زندگی مون خریدهای بد داریم

ناراحت نباش

برا « هــــــــــــمــــــــه مـــــــــــون » پیش میاد

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

۶۸۰ خریدمش بندازم بره؟

من نزدیک ۲۰میلیون روتین پوستی خریدم به پوستم نساخت انداختم رفت همرو 

چیکار میشه کرد وقتی به دردت نمیخوره 

نندازی بری هر دفعه ببینی اعصابت خرد میشه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

تمام اکلیلش پخش میشه رو صورت و همه جا اکیلی میشه ، رنگش رو لب مثل رنگ خود لبه بی روحه چسبناکه کلا بد ...

اینا در ترکیب با تینت قشنگ میشن مثلا یه تینت پر رنگ بزنی بعد اینو بزنی روش...هم رنگ تینتو ملایم میکنه، هم خشکی تینتو نرم میکنه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم اندازه توانت خرید کن اصلا قشنگم میبود چه فایده ای داره رژ های شبیهش با قیمت مناسب زیاد شیگلم من کلا حال نمیکنم باهاش اونقدر که میگن جالب نیست

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

مشکل کم بودن پول و گرون بودن چیزاییه که میخایم

منم دو و پونصد داشتم کلی هم چیز احتیاج داشتم اما فقط به یه شومیز و شلوار و شال رسید ! لباس زیر و ضد آفتاب و سوهان پا و ضد عرق هم میخام تازه 🥲🙁