2777
2789

باز خوبه یه دوستی داری

از وقتی که متولد شدم

تا الان

هیچوقتی یه دوستم نداشتم😥

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خوبه یه دوستی داریاز وقتی که متولد شدمتا الانهیچوقتی یه دوستم نداشتم😥

من دوست میشم باهات 

ولی من همیشه دوست داشتم کلی هم داشتم نمیدونم چرا اینطوری میشه از یه جا به بعد رابطه قطع میشه 

من دوست میشم باهات ولی من همیشه دوست داشتم کلی هم داشتم نمیدونم چرا اینطوری میشه از یه جا به بعد راب ...

عزیزم تو عزیزدلی و لطف داری🥰😍🤍

من خودم همیشه دوستی‌یا رو به هم زدم

چون هیچوقتی برام یه دوست واقعی نبودن. مشکل شاید از خودمم باشه نمیدونم من خواهر نداشتم دو تا داداش داشتم خیلی دوست داشتم یه دختر دوروبرم باشه اما همیشه دوستایی که بودن رفتاراشون با روحیات من نمی‌ساخت😕

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

عزیزم تو عزیزدلی و لطف داری🥰😍🤍من خودم همیشه دوستی‌یا رو به هم زدمچون هیچوقتی برام یه دوست واقعی ن ...

چند سالت بنظرت میتونیم با هم دوست شیم؟

مثلا اولین خصوصیت من تو دوستی اینه که دوست دارم طرف در دسترس باشه تنهام نذاره نه که بره یه ماه پیداش نشه