2777
2789
عنوان

امروز دلم گرفته همش گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 35 پست
منم همینطوری بودمکم نیار کوتاه نیامیتونی بهت قول میدممن کل زندگیمو درحال مبارزه امشاید اگر بهت بگم ه ...

ممنون عزیزم،امیدوارم بتونم چون جاهایی دیگه ادم میبینه نمیشه کم میاره.🧡موفق باشی توام.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

منم خیلی تو سن کم ازداوج کردم شوهرم مرد ازدواج دوم کردمو......

اخی خدابیامرزدش،ازدواج دومت چطوره؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیگه گریه هم نمیتونم بکنم کلا یهو خنثی میشم

به این فک میکنم دنیا تمام بدبختی هاشو فقط می ریزه رو سر یه نفر منم همینم.

ممنون عزیزم،امیدوارم بتونم چون جاهایی دیگه ادم میبینه نمیشه کم میاره.🧡موفق باشی توام.

هرجا کم آوردی بیا پیش خودم

من کسی نبود اشکامو پاک کنه ، از روی زمین بلندم کنه

شبایی بود تو خیابون هندزفری میزدم با گریه های بلند بلند راه میرفتم

سرمو تو بالش فرو میکردم که کسی هق هقمو نشنوه

میرفتم تو حموم و جیغ می‌کشیدم 

ولی جا نزدم و رو پای خودم بودم

ولی من هستم پشتت هروقت کمک خواستی منو خواهرت بدون

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

هی چی بگم اخلاق نداره

درکت میکنم من ی نامزدی ناموفق داشتم بشدت بد اخلاق بود بهم زدم

هرجا کم آوردی بیا پیش خودممن کسی نبود اشکامو پاک کنه ، از روی زمین بلندم کنهشبایی بود تو خیابون هندز ...

ممنون از دل مهربونت عزیزم،چقد خوبه ادم یه جاهایی آدمایی مث تو سر راهش باشن🧡منم خودم تنها اما واقعا نمیدونم چطور و از کجا شرو کنم باز پاشم

فقط تو تنها نیس به این فک کن هر کس بنحوی گرفتاره بدون تو تنها نیستی

میدونم همه مشکلات دارن اما من فک میکنم ب طور خیلی بی انصافانه ای تو راه من زیاد سختی گذاشته شده 

ممنون از دل مهربونت عزیزم،چقد خوبه ادم یه جاهایی آدمایی مث تو سر راهش باشن🧡منم خودم تنها اما واقعا ...

از هرجا که خوشحالت می‌کنه

اینو بدون ، تو باارزش ترین آدم زندگی خودتی

تنها کسی هستی که واقعا داری

تنها دارایی ارزشمند خودتی

پس قدر خودتو بدون

کارایی رو بکن که خوشحالت می‌کنه

و برای خودت ارزش قائل بشو

اگر تونستی و دوست داشتی میتونی از مسئله ات بهم یه کوچولو بگی که بهتر بتونم کمکت کنم

میدونم همه مشکلات دارن اما من فک میکنم ب طور خیلی بی انصافانه ای تو راه من زیاد سختی گذاشته شده

منم ی جایی همین فکرو میکنم فقط توکلم بخداس الان یکم امروز ب گذشتم فک کردم حالم بد شد

.
من بچه هم دارم خیلی دیر شده کاش از همون اول ازدواج نمیکردم کاش..

ازدواج  باید با چشم باز انجام بشه یه سری جاها شانسی هست من انقد بدشانسم میگم اگه ازدواجم کرده بودم اونم ی بدبختی دیگه رو بدبختی هام بود

وای تو چقدر قبلاً منی 😍🙈

از هرجا که خوشحالت می‌کنهاینو بدون ، تو باارزش ترین آدم زندگی خودتیتنها کسی هستی که واقعا داریتنها د ...

میشه بهت درخواست بدم اونجا بگم دوست ندارم نظر هام اینجا بمونه