بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب روش اشتباهیه ولی بستگی داره خواستگارتون چجوری باشه
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
تحت هیچ شرایطی ازدواج نکن یکی از بدترین ازدواج ها ازدواجیه که برای فرار از شرایط خونه باشه …
من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️
نه اصلا اینکارو نکن از چاله میفتی تو چاه.اما اگه موقعیت مناسبی بود طرفتو کامل بشناسو ازدواج کن.اگه ازدواج اشتباه کنی مشکلاتت هزار برابر میشه و خیلی سختتر میشه.انشاالله هرچی به صلاحته همون بشه❤️🌸
سنم ۲۲ هست همیشه دوست داشتم مستقل شم و مسافرت های مختلفی برم ولی خب نشد
من خودم تو سن پایین ازدواج کردم و واقعا خانواده برای من محدودیت بود اما الان که دارم به گذشته نگاه میکنم با خودم میگم کاش به هر سختی بود تو خونه مونده بودم ولی ازدواج نمیکردم با وجود اینکه همسرم مرد بدی نیست ولی ازدواج تو سن پایین وقتی هنوز خیلی چیزارو تجربه نکردی اشتباهه
من آدمی صبوری نبودم اما برای رسیدنمون خیلی صبوری کردم و با مخالفت ها کنار اومدم ❤تو تاپیک رسیدن عاشق ها بهم تگم کنید🥰کاربری اولم نیست ♾از زندگی یاد گرفتم هیچ چیز از هیچ کسی بعید نیست پس همیشه باید به بدترین احتمالات فکر کرد ☠️