2777
2789
عنوان

با شوهرم یه دعوای حسابی کردم اعصابم داغونه نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 46 پست

آها خیلی بده

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم هرجا نشستی حتی به مامانت بگو اگر پسر شد باید برام یه سرویس طلا بخرن و گاو بکشن برا پسرم😂😂البت ...

من که به شوهرم گفتم حق ندارن بیان دیدن بچه ام. چه پسر باشه چه دختر. هیچوقت هم اجازه نمیدم بچه ام باهاشون در ارتباط باشه به خاطر این حرفشون. شوهرم هم گفت حق داری. ولشون کن. ما زندگی خودمون رو داریم.

بنظرم مامانت باید جوابشو میداد به توام نمیگف فعلا بخاطر شرابطت

مامانم بهش گفته پسر و دختر رو خدا میده. فرقی هم با هم ندارند.تو هم الان به جای این حرفها باید خوشحال باشی که یه نوه جدید داری. از تو بعیده با این سن و سال از این حرفها بزنی. تو باید الان بزرگ یه فامیل باشی که کسی به اختلاف خورد رفعش کنی. نه از این حرفهای خاله زنکی بزنی. بعدشم من الان برای تسلیت گفتن و احترام گذاشتن به شما اومدم. چطور نمیدونی که چطور باید با مهمون برخورد کنی. خلاصه خیلی مودبانه گند زده بهش جلوی همه. به من هم اگر گفت چون متعجب بود از رفتارشون. چون من به خانوادم نگفتم درباره خانواده شوهرم که غصه نخورن. خودشم ناراحت شد وقتی دید چقدر بهم ریختم. گفت ای کاش نمیگفتم

مث مادرشوهر من پر روئه. منم تقریبا قطع ارتباط کردم اما خودشون اطلاع ندارن. هی زنگ میزنن چرا نمیای؟ ه ...

حرفهاشون برام اهمیتی نداره. از اینکه شوهرم چیزی بهشون نمیگه به هم ریختم که گفت بهشون میگه حتما. دیگه اروم تر شدم

مادرت اشتباه کرد بتو گف‌همونجا میگف مگه شما پسر داری کسب تشکر کرده ازت بهت چیزی دادن

مامانم بهش گفته پسر و دختر رو خدا میده. فرقی هم با هم ندارند.تو هم الان به جای این حرفها باید خوشحال باشی که یه نوه جدید داری. از تو بعیده با این سن و سال از این حرفها بزنی. تو باید الان بزرگ یه فامیل باشی که کسی به اختلاف خورد رفعش کنی. نه از این حرفهای خاله زنکی بزنی. بعدشم من الان برای تسلیت گفتن و احترام گذاشتن به شما اومدم. چطور نمیدونی که چطور باید با مهمون برخورد کنی. خلاصه خیلی مودبانه گند زده بهش جلوی همه. به من هم اگر گفت چون متعجب بود از رفتارشون. چون من به خانوادم نگفتم درباره خانواده شوهرم که غصه نخورن. خودشم ناراحت شد وقتی دید چقدر بهم ریختم. گفت ای کاش نمیگفتم

مامانم بهش گفته پسر و دختر رو خدا میده. فرقی هم با هم ندارند.تو هم الان به جای این حرفها باید خوشحال ...

اها خوب قهوه ایش کرده دمش گرم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پس غصه نخور مادرت جواب دندون شکنی بهش داده دمش گرم

اره واقعا. میگه دیگه ساکت شد هیچی نگفت. همه هم متعجب همش بهش نگاه میکردن که این چه رفتاری بوده که کرده و اومدند از مامانم هم به جای اون عذرخواهی کردن

اها خوب قهوه ایش کرده دمش گرم

اره واقعا. میگه دیگه ساکت شد هیچی نگفت. همه هم متعجب همش بهش نگاه میکردن که این چه رفتاری بوده که کرده و اومدند از مامانم هم به جای اون عذرخواهی کردن