2777
2789
عنوان

با شوهرم یه دعوای حسابی کردم اعصابم داغونه نمیدونم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 46 پست
من الان از این ناراحتم که شوهرم هیچوقت جلوی خواهراش و مادرش نایستاد و از من دفاع نکرد.

خودتو جاش بذار 

تو بودی دل خانوادتو میشکستی؟

بعد این مواردو با سیاست بیا جلو 

مظلوم نمایی کن و خودتو خیلی ناراحت نشون بده 

یهو حمله نکن به شوهرت که مامانت اینو گفت دیگه حق نداری اونجا بری 

خیلی ناراحتو غمگین موضوعو بهش میگی و تاکید میکنی که اصلا چنین توقعی ازشون نداشتی و دلتو شکستن و ..

اینجوری بدردنخور ترین ادم دنیام باشه 

بار دوم و سوم دیگه به جواب میاد یچیزی بهشون میگه

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

کاش مادرتون جواب رو میداد.

باید بگید: درسته بله، زاییدن که با منِ، ولی پسر آوردن کار هرکس نیست که، اول بابد دید تو تیر طایفه و وجنات پسرتون اصلا بنبه و توانی هست که پسر بکاره، که بخواد تحویل بگیره. اصلا چیز مقوی ای از بچگیش خورده که توان پسر ساختن داسته باشه؟!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مادر شما اشتباه کردند که بهتون گفتند. اصلا نباید خبر آورد و برد. شما الان بارداری حساسی همه چیز برات خیلی بزرگتره

الان مثلا با گفتن حرف مادرشوهرت بهت چه سودی بهشون رسیده. بعدا هم میشد سر فرصت به گوشت برسونند اگر از نگرانی بوده اما الان وقتش نبوده اصلا

خود من از اول بارداری رک به همه گفتم نظرات و حرفای بقیه رو نمیخوام بشنوم

طلاق؟ بیخیال بابا بچه داریا 

خانواده شوعر خوب انگشت شمارن همه شون عوضین

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

توهم هرجا نشستی حتی به مامانت بگو اگر پسر شد باید برام یه سرویس طلا بخرن و گاو بکشن برا پسرم😂😂البته وایسا ببینی جنسیت چی باشه بعدم اگر میتونی جنسیتو بهشون نگو مثلا قبل از گفتن بهشون برسون که اره اگر پسر باشه باید اینکارو کنن فلان کنن بیسار کنن احتمال داره شوهرت طرف خانوادشم بگیره زیاد فکر نکن ایشالله که بچت سالم باشه بعدشم به دنیا اومد هر بار خاستن بیان دیدنش یه پارچه بکش روش بگو خوابه 

اسی من ک تو ختم پدرشوهرم قشنگ مادرشوهرم پهن شستم پهن کردم توآفتاب اومدم 

کار زندگیمون ول کردیم رفتیم ختم ..گفتم باباشه دیگه

خودم شوعرم دو س هفته کمک کردیم 

جاری بزرگم کمک کرد اونم ولی بی زبونه 

ولی جاری وسطیم همش میخورد و دوتا بچه ۳ ساله داشت تمام خونه رو پر میکردن آشغال وغذا میخریختن اصلن این جاریم نگفت حداقل بزار بچه هامو جم کنم کمک نمیخاد ..

خلاصه دیگه گفتم شوهرم بریم خونه ..مادرشوهرم ی کاری کرد ب شوهرم ک اصلن نگامم نمیکرد ..آبرو واسش نزاشتم گفتم میرم جدا میشیم ..ینی شستمش ..شوهر منمآدم ترسویی فکرد میخام جدا شم ترسید اومد دنبالم خونه بابام و اومدیم خونه اندازه ی کتاب خط نشون کشیدم واسش ..الان خودش میره میاد کاری ب منم نداره

کلن قط ارتباط کردم ..دستم نمک ندارع

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

خودتو جاش بذار تو بودی دل خانوادتو میشکستی؟بعد این مواردو با سیاست بیا جلو مظلوم نمایی کن و خودتو خی ...

مرسی عزیزم. من دیروز خیلی بهم ریختم. خیلی تند واکنش نشون دادم. شوهرم هم اومد ازم عذرخواهی کرد. گفت حتما بهشون میگه که حق ندارن از این حرفها بزنند. در حال حاضر اروم تر شدم

کاش مادرتون جواب رو میداد.باید بگید: درسته بله، زاییدن که با منِ، ولی پسر آوردن کار هرکس نیست که، او ...

مامانم بهش گفته پسر و دختر رو خدا میده. فرقی هم با هم ندارند.تو هم الان به جای این حرفها باید خوشحال باشی که یه نوه جدید داری. از تو بعیده با این سن و سال از این حرفها بزنی. تو باید الان بزرگ یه فامیل باشی که کسی به اختلاف خورد رفعش کنی. نه از این حرفهای خاله زنکی بزنی. بعدشم من الان برای تسلیت گفتن و احترام گذاشتن به شما اومدم. چطور نمیدونی که چطور باید با مهمون برخورد کنی. خلاصه خیلی مودبانه گند زده بهش جلوی همه.

بنظرم مامانت باید جوابشو میداد به توام نمیگف فعلا بخاطر شرابطت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بنظرم مادر شما اشتباه کردند که بهتون گفتند. اصلا نباید خبر آورد و برد. شما الان بارداری حساسی همه چی ...

اره. خود مامانم هم انتظارشو نداشت گیج شده بود برای همین گفت. چون من هیچی از خانواده شوهرم بهشون نگفتم که حرص نخورن. نمیدونست این مدلی هستن. جا خورده بود. ولی دید به هم ریختم خودشم خیلی ناراحت شد از کارش

مث مادرشوهر من پر روئه. منم تقریبا قطع ارتباط کردم اما خودشون اطلاع ندارن. هی زنگ میزنن چرا نمیای؟ هروقتم میرم زبون درازش فقط بلده نیش بزنه و چرت و پرت بگه. با شوهرم چندوقته سر همین موضوعات دعوا داریم. ببین فقط بیخیالی طی کن حرف باد هواس. خدا خودش جوابشونو میده. منم دیگه از شوهرم سرد شدم یذره چون از مامانش طرفداری میکنه

طلاق؟ بیخیال بابا بچه داریا خانواده شوعر خوب انگشت شمارن همه شون عوضین

من خانواده شوهرم برام مهم نیستن دیگه. الان 6 ماهه که هرچی بگن برام مهم نیست. ولی اینکه شوهرم جلوشون کوتاه میاد و ازم طرفداری نمیکنه حرصمو دراورده بود. که دیروز گفت حتما بهشون میگه. و دیگه کلا اروم شدم.