2777
2789
عنوان

بهترین جلوگیری بارداری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 34 پست

عزیزم اصلا نترس فداتشم من خودمم تجربه ناخواسته باردار شدن دارم چون عقد بودم اول عقد باردار شدم و سقط کردم مجبور شدم چون خانوادم خیلی سنتی بودن حتما عروسی میخواستن اگ بچه میموند وضعمون در حد عروسی نبود خودمم بچه بودم برا همین سقط کردم با ماما بدنم اصلا برای سقط با قرص نمیشد هرچی قرص خوردم هرکار کردم نمیوفتاد هنوز قلب نداشت ماما خودش برداشتش بعدشم قرص ال دی خوردم تا همین یک ماه پیش و اونم انقدر عوارض اورد سرم موهام مشت مشت میرخت فشار خونم میرفت بالا پاهام تیر میکشید الان یکماهه نمیخوردم فقط کاندوم استفاده مکنم با اینکه اصلا شوهرم از کاندوم متنفره منم گفتم من نمتونم بدن خودمو نابود کنم که تو کاندوم نزاری 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
عزیزم اصلا نترس فداتشم من خودمم تجربه ناخواسته باردار شدن دارم چون عقد بودم اول عقد باردار شدم و سقط ...

ببخشید چطوری برداشت . من الان تخم شوید و سیاه دانه عرق رازیاته میخوزم طناب میزنم هیچ خبری نیس . پولم ندارم ۳۰تومن یدم ب قرص و ماما

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چطوری برداشت . من الان تخم شوید و سیاه دانه عرق رازیاته میخوزم طناب میزنم هیچ خبری نیس . پولم ...

سر رحمم باز کرد با یک دستگاهیی نمیدونم چی بود برداشت  

عروس پشت پرده بخور با زعفرون فکر نکنم با اینا بیوفته خودش قرص بگیر بخور 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋