2777
2789
عنوان

بهترین جلوگیری بارداری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 34 پست

شوهرش زن اول نداره

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن اولم نداره با دقت یخون همسرش طلاق داده منم طلاق گرفتم

عقدش بشو اصلا حتی نمیخوای بچه دار بشی هم صیغه نمون و اینکه با بچه هاش خوب باش باهاشون زندگی کن  خانواده رو جمع کن دورهم زندگی رو دست بگیر

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

عقدش بشو اصلا حتی نمیخوای بچه دار بشی هم صیغه نمون و اینکه با بچه هاش خوب باش باهاشون زندگی کن خانو ...

دخترش دوسپسر بازی میکن ی روز خونه نبودم اومدم دیدم دوسپسرش اورد خونه اصلا نمیش باهاشون زندگی کرد

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

دیگه این رابطه از نظر ایشون تمومه 

عذر میخوام ولی هر وقت نیاز دارن میان سراغ شما 

شما باید دیگه تموم کنین 

ایشون که حاضر به عقد نیستن 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

دخترش دوسپسر بازی میکن ی روز خونه نبودم اومدم دیدم دوسپسرش اورد خونه اصلا نمیش باهاشون زندگی کرد

خوب وقتی راضی نیستی ازشون چرا باهاش موندی ؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

ببخشید ولی تره به تخمش میره اون از مادر این از دختر😐🤦🏻‍♀️خواهر خودتو بیچاره کردی که با اینا بگو برات خونه بخره و اینا اون بچه نمیخواد که پاگیرت نشه و برو مشاور حتما

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

خوب وقتی راضی نیستی ازشون چرا باهاش موندی ؟

نیاز مالی دارم نمیتونم کرایه خونه بدم نمیتونم خرجی خووم در بیارم فروشندگی میرم همش ۸تومن میدن. من ماهی ۶تومن کرایه خونم. فقط

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
نیاز مالی دارم نمیتونم کرایه خونه بدم نمیتونم خرجی خووم در بیارم فروشندگی میرم همش ۸تومن میدن. من ما ...

حداقل برو با یکی که ارزش داره و ارزش قائل میشه واست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

شما جلوگیری بلد نیستی و مرتب میشی قاتل بچه هات 

یا جداشو ازش چون از این مرد برات شوهر درنمیاد 

اگر میخوای باهاش بمونی  لوله هات رو ببند که دیگه هیچوقت بچه دار نشی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بگو مرتیکه ویروس نیس که از هوا گرفته باشم از تو اومده دیگه تو باید دقت میکردی جلو خودتو می‌گرفتی نمیذاشتی بشه مردک بی کنترل

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

حس میکنم تاپیک سرکاریه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره