2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نزدیک دوهفتس خونه ماس 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 70 پست
وای خداااااا بندازش بیرون یا با همسرت حرف بزن یا هروقت حرفی زد که باعث ناراحتی شد جوابشو بده دیگه ج ...

شوهرم خوشحالم هست 😐

بخدا تواین دوهفته یکشبممم کنارشوهرم نبودم هرشب هرشب میگه من میترسم همه باهم تو پذیرایی بخوابیم

[QUOTE=385625951]بگو مادر نگران ما نباش دیگه باید بهش عادت کنیم سری قبل هشت سال طول کشید برو خونت تا ...

اینا جوری وانمود کنن که مثلا نگران ایناست ولی اینا نمیخوان مزاحمش بشن😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونش خیلی عزیز بود میموند پیش شوهرش !

هر بهونه ای پیدا میکنه میدوعه میاد اینجا نمیشه کههههه 

دیروز زنگ زده به دخترش پاشین بیاین اینجا فردا پسفردا ینی چی اخه شاید من شرایط نداشته باشم

اونکه دخالت میکنه پس بزار رسما خودش کار کنه مثلا تا نظر داد بگو مامان شما بیا غذارو درست کن من میرم حموم یا تا نظر میده بگو من میرم بیرون شما جارو بزنید 😂هی کار بده دستش بگو شما که مهمون نبستید صابخونه اید جنگ تموم بشه ایشالله یک ماهی ماییم پیشتون و اینا هرکاریم بدش میاد بکن غذایی که دوس نداره بپز بعد بگو نمیدونستم زیاد راحتش نزار شوهرتم خاص شب کاری کنه بگو مامانت اینجاست خوب نیس میشنوه و فلان😂😂یا هم هرکاری دلت خاست بکن صداش بره اگر اخم تخم کرد بگو تقشیر پسرته و دففه بعد به شوهرت بگو اره مامانت ناراحت شد😂

کاش تموم شده 

خیلی سخته 

مهمونایی میان وضعیت سخت تر کردن 

برای ما هم وضعیت همینه 

هزینه ها همینه

خونه زندگی هاشون سر جاشه و حق دارن و ترسیدن اینا همه درست 

اما خاله و عمه و عمو و دایی عزیز و همه عزیزانی میایین 

مرغ. گوشت. برنج و روغن همه جا گرونه

میایین می‌خوابین میایین میخوریم غر نزنین 

ایراد نگیرین 

چیزای عجیب نخوایین

والا تو شهرستان ها کارها دارن دونه دونه تعطیل میشن 

ما هم اعصاب خودمون نداریم غره ها شما و چیزایی می‌خوابین چکار کنیم

اینجوری ک از ترس جونش اصصصصلا نمیره اونجا🤣

نه دیگه بگه اینجا خونه اسی رو دارن میزنن 

پا میشه میره چون وضعیت خطرناکه😂خونه خوده مادر شوهره

امن تره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اونکه دخالت میکنه پس بزار رسما خودش کار کنه مثلا تا نظر داد بگو مامان شما بیا غذارو درست کن من میرم ...

کاش فقط اینا باشه 

حتی ب لباس پوشیدن دخترمم گیر میده پامیشم امادش میکنم تا میرم میام میبینم کل لباساشو عوض کررده 

یا مثلا دخترم ی ساعت بخواد دیرتر بخوابه گیر میده نه برو بخواب 

هر بهونه ای پیدا میکنه میدوعه میاد اینجا نمیشه کههههه دیروز زنگ زده به دخترش پاشین بیاین اینجا فردا ...

مگه شهراتون چقدر دوره؟ تا رفتن خونشون شماهم برید خب غذا هم اگر شوهرت چیز ینمیگه چیز خاصی نزار اگر حرفی میزنه که اره فلان بگو جنگ بود گفتم کم نیاد حالام که اینطوره وایسا فشار اوردن غذای سنگین درست کن ظرفاشم بزار اونا بشورن