2777
2789

خانومای عزیز که لترزول خوردن  و امپول ازادسازی زدن و دوفاستون خوردن امیدی هست ؟دکتر گفت سونوگرافی نرو روز سیزده امپول بزن 

دوفاستون رو اولین باره استفاده میکنم ولی لترزول رو خیلی امتحان کردم امروز روز ۲۴ سیکلمه فقط ترشح دارم خیلی کسل و بیحالم 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  

انشاالله خیره عزیزم,بیخیال باشی زودتر میگیره

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم چن ماه کلومفین و آمپول آزاد سازی داد نشد این ماه اووژن و لتروزل و ۴ تا آمپول سینال اف داده

چقد سخته انتظار فروردین ۱۴۰۲ 

۸ هفته سقط کردم دیگه باردار نشدم 😢

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  
منم انجام دادم نشد این روشو خیلی روحیم خراب شد

روش دیگه ایی رو امتحان کردی؟

ان شاءالله این ماه باردار میشی عزیزم راستی سرچ کن اولین روز محرم اگ روزه بگیری برا بچه خیلی خوبه

دکتر برای سه ماه همین لترزول و امپول و دوفاستون رو داده گفت نشدی باید بری آی وی اف دعا کن خدا همین ماه حاجتمو بده 🤲

دکتر برای سه ماه همین لترزول و امپول و دوفاستون رو داده گفت نشدی باید بری آی وی اف دعا کن خدا همین م ...

ان شاءالله بحق فاطمه زهرا و این ماه عزیز با شکمی ک توش نی نی هست تو مراسمای محرم شرکت کنی🤲🤲🤲

ان شاءالله بحق فاطمه زهرا و این ماه عزیز با شکمی ک توش نی نی هست تو مراسمای محرم شرکت کنی🤲🤲🤲

الهی آمین ان شالله خدا به همه منتظرا عنایت کنه عزیزم 

خدا ازدهنت بشنوه🌹🤲🤲🤲🤲

نه جنگ شد زنگ میزنم رویان گفتن هفته بعد شروع به کار میکنیم

ان شالله خدا کمک کنه قبلش طبیعی باردار باشی و خدا معجزشو نشون بده 🌹🤲