2777
2789
عنوان

دوباره فکرای منفی زد ب سرم😔

254 بازدید | 22 پست

چنساله بچه میخایم هنوز نشده هی باش کنار میام و میسپرم ب خدا ولی باز بضی وقتا مث الان از فکروخیالش دیوونه میشم

دکترم چنبار رفتم داروهای هورمونی داده هیچ تاثیری ک نداشته هیچ هرسری ک خوردم پریودم ریخته بهم

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا بچه میخای 

یکی هست ت لرستان خرم اباد 

خالم ۷ سال نازایی داشت  باردار شد

یکی داشتیم ی میلیون اسپرم داشت باردار شدن بعد از ۲۰ سال

برو پیشش ارزششو داره 

خیلیییی بیمار داره از همه جا میان پیشش 

آیا بگم خوشبحالت ناراحت میشی؟🚶🏼‍♀️

این اخه خوشبحالت داره؟😢

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️
اگر واقعا بچه میخای یکی هست ت لرستان خرم اباد خالم ۷ سال نازایی داشت باردار شدیکی داشتیم ی میلیون ا ...

واقعا میخام ولی اعصاب این پیگیریارو ندارم😞

چی بگم والا گلی حق داری بعضی وقتا به فکر بری خودتو سرزنش نکن🫂🫂🫂🦋ولی خب عجله نکن به وقتش خدا یه ن ...

اصلا عجله نکردم سپردم ب خدا ولی نمیدونم چرا نمیده😭