2777
2789

سلام بچه ها من دیونه وار عاشق ادمی شدم مه براش بی اهمیت ترین هستم وانگار چشمای اون هنه رو جز من میبنه من رو نمیدونم چرا نمیخاد واسش هیچ اهمیتی نداره هر کاری میکنم به چشماش نمیاد بدترین رفتارو باهام داره درحالی ک من براش عاشق تزین رفتارم دارم بخاطرش باهمه چیم ریسک کردم آبروم رفت اون خیلی ادم لاسی هست ولی من نخاستم لاشی بازیاشپ ببینم نن فکر کردم مثل ناموس خدشم ولی اون هرجا نشست بدمن فت وبا ابرو دختری ک عاشقس بود بازی کرد من بعد اون کسی رو بعید بدوتم بخام من دیگ اگر بخام با کسی باشم ب خراب معروف میشم نمیخام دگی این ترجبه اولم بود اینقدر بد چقدر تلخه طعم خاستن و نخواسته شدن انتخابش نباشی ولی اون تنها کسی باشه ک تو عاشقش شدی سخته امیدوارم کسی درکم کنه اون بدترین رفتارا و بدترین بی احترامیا کرده و قلب ودلم شکسته اما هنوز من حتی دلم نمیاد ک بخام بلاک کنم من اون رو نمیخام اما اگر اون هنوز من بخاد ک بعید میدونم منو بخاد من براش جون میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم. قرار نیست تو  از هر کسی خوشت میاد اونم همین حسو داشته باشه. برای کسی بمیر که برات تب کنه.. ۸میلیارد ادم تو جهان هست قرار نیست تمام ۸میلیارد خواهانت باشن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بیخیال بابا

منم اخیرا چنین شرایطی داشتم

فهمیدم با یکی دوست شده. دختره خداوکیلی سر بود از من. دیدم چقدر با اون با علاقه رفتار نشون میده و چقدر بهش توجه داره. منم دیگه کشیدم کنار و فراموشش کردم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
بیخیال بابامنم اخیرا چنین شرایطی داشتمفهمیدم با یکی دوست شده. دختره خداوکیلی سر بود از من. دیدم چقدر ...

وتسه منی ک عاشقش هستم در حالت ترین وعاشق ترین حالتم باهاش رفتار کردم و بهش نیاز داستم به توجه و عشقش حتی اگر بی احترامی هم نکنه همین رفتار سردش وبی توجه ای هاش کافیه ک من از سر پا دربیاره بعدم این اشناست خیلی اشنا فراموش نمیشه ردش تو زندگیم همیسه هست جای هرکس نشست لدم گفت گفت ک چقدمن دیونه وعاشقسم ولی اون من دوست نداره 

بیخیال بابامنم اخیرا چنین شرایطی داشتمفهمیدم با یکی دوست شده. دختره خداوکیلی سر بود از من. دیدم چقدر ...

صدرصد کسیو دوست داره صدرصد ولی من نمیخام باور کنم چون تموم ژندگی من اون هست من کسب جز اون نیمتونم وابرو هم نمونده دیگ اگر بخاد میتونه عاشقانه رفتارکنع ولی نمیخاد با من خوب باشه واسه یکی دیگ استاد عاشقیه ولی برا من نه 

وتسه منی ک عاشقش هستم در حالت ترین وعاشق ترین حالتم باهاش رفتار کردم و بهش نیاز داستم به توجه و عشقش ...

خب اینم که من میگم مرتب جلوی چشممه

اما خب چاره چیه؟

منم با این خیلی خوب رفتار میکردم، اما خب چه کنم؟ از من خوشش نمیومد. الان این پارتنرش خیلی خوشگلتر و خوش هیکلتر از منه. تازه توی کار و زندگی هم از من موفق تره. خب معلومه میره سمت اون. 

تو چند سالته؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
صدرصد کسیو دوست داره صدرصد ولی من نمیخام باور کنم چون تموم ژندگی من اون هست من کسب جز اون نیمتونم وا ...

خب عشق دو طرفه که زوری نیست. یکی که تو از اون خوشت نمیاد و به هیچ وجه اصلاا داخل ادم حسابش نمیکنی بیاد گیر و گیر که باید عاششق من باشی.. چه حسی بهت دست میده.. بکش بیرون از این ادم. تا کی میخوای  ابروی خودت و خانوادت رو بکنی شورت عثمان و بچرخونی تو شهر؟! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عزیزم چرا اگه بری با کسی دیگ خراب میشی؟؟

فکر کن طلاق گرفتی ازش و زندگی جدید شروع کن این ادم تا ابد تورو نمیخواد انقدر خودتو کوچیک نکن من تجربه کردم عاشق ترین مرد دنیا بود ولی بعد ۵ سال ول کرد رفت 

اینی که دیگ تورو نمیخواد به چه امید موندی این عشق نیست اسمش وابستگی بیمارگونس اگه میتونی روانشناس برو

خب اینم که من میگم مرتب جلوی چشممهاما خب چاره چیه؟منم با این خیلی خوب رفتار میکردم، اما خب چه کنم؟ ا ...

هرکاری ک فکرش رو بکنی من حاضرم انجام بدم ک به چشمای اون بیام ولی من در عین این تلاشام همه بهم خیرمیشن جز این ک میخام جز هدفم راستی بنظرت دخترا دیگ چی دارن ک اینقدر مردا رو عاشقشون میکننن اینای ک واسه ما لاشیربازی میکنن عاشق یکی دیگن واسه یکی دیگ موشن من ۱۹سالمه من عاقل ترین بودم تا قبل این اما ی جور مثل مواد بهش اعتیاد پیدا کردم و عشق جلو چشام گرفته بود ک رفتارا بدش با خدم نمیدیدم من مجذوب حساس خدم ب اون شده بودم دلگرمیم این بود ک باهاس هستم ولی حضورشم ک تنها چیز هست ازمن دریغ میکنه درحالی ک ک برای یکی دیگ اون در بهترین حالت خدش هست ولی به من اصلا اصلا اصلا اهمیت نمیده من منظورم اینه ک  اون همیشه جلو چشامه و ابروی من با تموم افراد اشنا خانواده اونا برده همه میدونن من خاهانش هستم وکلی بدگوی هم کرده از روابط شخصیمون. روی من اصلا احساس مالکیت هم نداره نگرانم هم نمیشه

هرکاری ک فکرش رو بکنی من حاضرم انجام بدم ک به چشمای اون بیام ولی من در عین این تلاشام همه بهم خیرمیش ...

سنت خیلی پایینه

توی سن شما این احساسات طبیعیه البته

عزیزم فقط همینو بدون که اشتباه داری میکنی

خب عشق دو طرفه که زوری نیست. یکی که تو از اون خوشت نمیاد و به هیچ وجه اصلاا داخل ادم حسابش نمیکنی بی ...

اخه ار این میسوزم که اون اصلا هیچ چیزی واسه عاشق شدن نداشت هیچی ازمن سر تر هم نبود ولی من دوستش دارم نمیدونم بی دلیل هست حسم نه قیافه نه پول نه اخلاق هیچی نداره هیچییی ولی دل من دیونه شده حالم بده چرا اون کسی ک هیچ تلاشی براش نمیکنه رو میپرسته اما من رو ک حاضرم زندگیم براش بدم وبهش هم ثابت کردم ک دوستش دارم رو نمیخاد