2777
2789
عنوان

کیا سیمکارت ایرانسل دارن

205 بازدید | 10 پست

چند وقته درست انتن نداره چند ساعت در روز کلا انتن میره یا مثلا دارم حرف میزنم یهو وسطش صدای طرف قط میشه خیلی رو اعصابمه

نت که دیگه داغونتر

امروز پیک اومده در خونه هر چی زنگ زده گوشیم در دسترس نبوده کلی معطل شده و خریدامم توش بستنی بود تو گرما اب شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون محل ایرانسل ضعیفه خط همراه یا رایتل هرکدم بهتر انتن میدن بگیر یا ترابرد کن

اره منطقه ما ایرانسل ضعیفه

همیشه یه خط یا نهایتا دو خط انتن دارم

اره باید برم همراه اول بگیرم اخه بدیش اینه گوشیم نک سیمکارته

ترابرد چیه؟

واسه منم همینطوره یه بار کار خیلی واجب داشتم اصلا نت و آنتن نبود زنگ زدم ۷۰۰ دعوا کردم باهاشون باید ...

من که هر وقت زنگ میزنم ۷۰۰ همش چرت و پرت تحویلم میده

بخدا دیگه خسته شدم امروز چند تا تلفن واجب داشتم اعصابم خورد شد

اره منطقه ما ایرانسل ضعیفههمیشه یه خط یا نهایتا دو خط انتن دارماره باید برم همراه اول بگیرم اخه بدیش ...

ترابرد  یعنی یک شماره رو میخوای عوض نشه همون شماره رو درخواست ترابرد به اپراتور دیگه میگنی میره زیر نظر اون اپراتور . همین شماره ایرانسل تبدیل به همراه میشه

.

یک چیز دیگم تست کن من گاهی فورجی ضعیفه انجام میدم شبکه روی 3g ثابت کن ببین چطور انتنش  

منطقه شما ضعیفه مال ما خوبه اما همراه اول یکم ضعیفه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰