2777
2789
عنوان

شوهرم گفت برو خونه ی بابات

2063 بازدید | 64 پست

دیروز گفت اونجا آرومه برو اونجا حالا صبح پیام داده میگه حالم ازت بهم میخوره دیگه برنگرد پسرمون هم بزار همونجا باشه ،

دعوا داشتیم کلا چندروزه یه مدته کلا بهم ریختیم حالا میگه برنگرد ،خودش گفته برو پیام هاش هم هست حالا هم خودش گفته برنگرد میتونم ازش شکایت کنم و مهرم رو بزارم اجرا 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سریع به فکر مهریه و اینجور چیزا میفتین.تا تقی به توقی میخوره مهریه.بابا بزار چن روز بگذره اصلا ب ...

ازکجا میدونی سریع ب فکر این افتادم ،آه دربساط نداره بی پدرومادر ۹ساله خونه منو کرده توشیشه روانی شدم ازدستش ،سمت خونه ی ما کلا سرو صداس و انفجارو فلان میگم بریم یه جا یکی دوز میگفت خانوادم نمیاد منم نمیام یعنی ننه باباش گفتم اونا خانوادتن پس منو پسرت چی هستیم ،مادر آشغالشم پرش کرده ک اخلاق زنت چقد بده و فلان حالا این بی شرف انگار باز ننه دارشده منو فرستاد خونه ی بابام حالا هم میگه برنگرد

ازکجا میدونی سریع ب فکر این افتادم ،آه دربساط نداره بی پدرومادر ۹ساله خونه منو کرده توشیشه روانی شدم ...

اسی معلومه با زبون تلخ و تنفر تا حالا خیلی بهش نیش کنایه زدی و یکی با دو کردی

دیگه لبریز شده

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

زودتر برو خونه ت اگر طولانی بشه دیگه نمیتونی برگردی به بهونه بچه برگرد و بگو بچه ت نال خودته و ...

وقتی میگه برنگرد نمیخوامت چرا برم ،تا تقی ب توقی میخوره دستمو میگیره پرت میکنه راه پله میگه سیکتیر کن خونه ی بابات ،خستم ازدستش بخدا هیچ وقت وهیچ جا پناهم نبوده ،حالا تواین جنگ من حالم خرابه میترسم عین خیالش نیست 

گفت که گفت 

غلط کرد 

اونجا خونه زندگیته 

هر وقت خواستی برگرد

بهش بگو ناراحتی خودت گمشو خونه ننت

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

کی گفته به این قصد فرستاده،؟چرا بنزین میریزی رو اتیش

بخون خودش گفته شوهرم گفته برو خونه بابات اونجا آرومه فرداش گفته ذیگه نیا بچه رو هم نیار حالم ازت بهم میخوره خب این نامردیه 

از اول باید می‌گفت به این نیت برو که دیگه برنگردی تا طرف تکلیف خودشو بدونه