2777
2789
عنوان

کیا کارت بانک سپه دارن

215 بازدید | 35 پست

میش رااهنمایی کنید

کارتمو میزنم میگ رمزت اشتباه 

رفتم بانک میگ باید پیامک رمز جدید برات اومده باشه 

ک برا من هیچی نیومد

حالا من موندم چ کنم توسیستم هم میگ نمیشه بزنی قطع

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازطرفی هیج پولی ندارم بادوتا بچه فقط تنها داراییم همین کارته

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
بله پیامک اومد.چندتا کارت سپه داریم برای همش پیامک اومد دوشب پیش

برامن نیومد 

تو همون بانک راهنمایی میخواستی 

مثلا کارت بسوزونی  یا بگی گم شده وبا کارت ملی بری بانک برا کارت دیگه بگیزی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
میاد برات دادن بروزرسانی میکنن برای من فرستادن

براهمه فرستادن اگ قراربود تا الان میفرستادن