2777
2789
عنوان

مامانا ميشه كمكم كنيد

69 بازدید | 8 پست

پسرم پنج سالشه چند روز پيش باباش سر ي موضوعي عصباني شده (اصلا ادم عصبي نيست )پسرم ازش ترسيده نه پيشش ميخوابه وقتيم مياد خونه همش به من ميجسبه هرچي اسباب بازي ميخريم پارك ميبريم يادش نميره نميدونم چيكار كنم شوهرمم خيلي ناراحت ميشه ميبينه اينجوري ميكنه راه حلي داريد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش براش اسباب بازی بگیره جلو بچه با هم دعوا نکنین با همدیگه پارک برین کم کم باهاش ارتباط میگیره

پسرم خيلي ترسوعه سر همين ترسش عصبي شده باهاش دعوا كرده 

واي خيلي عصبي ميشم حركاتشو ميبينم نميدونم چرا يادش نميره 

یبار بابام دید ازش میترسم نشست گریه کرد💔🙃فک کنم کلاس دوم بودمیعنی نمیترسیدم ولی فکر کرد میترسم

درسته خيلي حس بديه حق داشته

شوهرمم خيلي ناراحته

هركاري ميكنيم هرچقد باهاش حرف ميزنم هرچي ميخريم يادش نميره

پسرم خيلي ترسوعه سر همين ترسش عصبي شده باهاش دعوا كرده واي خيلي عصبي ميشم حركاتشو ميبينم نميدونم چرا ...

شوهرت واقعا با ی بچه ۵ ساله مث ی مرد گنده دعوا کرده ک این بچه این جوری ترسیده ؟؟شما هیییچ کاری نمیتونی بکنی مگه اینکه شوهرت خودش باهاش ارتباط بگیره تا اون خاطره بد فراموش کنه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

شوهرت واقعا با ی بچه ۵ ساله مث ی مرد گنده دعوا کرده ک این بچه این جوری ترسیده ؟؟شما هیییچ کاری نمیتو ...

از همين تعجب ميكنم خيلي اروم و خوش اخلاقه ولي نميدونم چرا اين كارو كرده من حموم بودم 

از همين تعجب ميكنم خيلي اروم و خوش اخلاقه ولي نميدونم چرا اين كارو كرده من حموم بودم

بهش نگو بابا خوب یا بابا دوست داره اصلا مجبورش نکن ب آشتی کردن فکر میکنه شما داری مجبورش میکنی

ی مدت ک بگذره ببینه باباش دوسش داره بهش توجه میکنه درست میشه

پسرا بی نهایت غرور دارن  همین فسقلی بهش برخورده .چون قبلش خیلی نازش کشیدی حالا اینجوری باهاش رفتار کرده بهش برخورد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بهش نگو بابا خوب یا بابا دوست داره اصلا مجبورش نکن ب آشتی کردن فکر میکنه شما داری مجبورش میکنیی مدت ...

مرسي ك وقت گذاشتي عزيزم درست ميگي نبايد اصرار كنم هرچي ميگم اثري نداره ديگه حرفي نميزنم.