2777
2789
عنوان

به دختره حسودیم شد طبیعیه 🥲

406 بازدید | 26 پست

دیشب رفته بود بام شهر گرگان 

چند تا دختر و پسر بودن ۱۵و۱۶ پسرا ۲۰ واینا از بین اینا یکی شون باهم رل بودن و دختره خیلی قد کوتاه خوشگل با ی پسر قد بلند خوشتیپ 

وااای پسره همش دختره رو بغل کرده بود و هی بوسش میکرد 

قربون صدقه اش میرفت اینقدر حسودیم شد همه داشتن نگاهشون میکردن دوست دارم اینجور چیزا رو منم

فکرکن تو اون موقعیت شوهرتم بگه شالت رو درست کن یا بچه رو بده بهت دیگه هیچی 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۵و۱۶سالهاین حسرت نداره کهتاسف داره

واقعا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خدایی با داشتن شوهر و بچه ب چ چیزایی حسودیتون میشه 

حالا من کار ندارم به بقیه چیزا ولی خیلی چندشم میشه دوتا کاپل تو مکان عمومی میک لاو برن و بخان هی همو ببوسن، مطمین باش داشتن نگاشون میکردن و مسخره میکردن😂

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

چرا کسی عاشق من نمیشه پس😂

باید ۱۵ ۱۶ ساله باشی

هستی؟؟؟😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حسادت که خوب نیس ولی نهایت کسی بخواد حسادت کنه اونی باید حسادت کنه که هیچکسی رو نداره شما که ازدواج کردی رابطت پایداره نه مثل اون که الان یکی بغلش میکنه بوسش میکنه دوروز دیگه یکی دیگه....حالت این وسط یه شالتم درست کن یه بچه رو هم نگه دار چی میشه مگه😁

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔