2777
2789
عنوان

همکاران 🔷🔷🔷

298 بازدید | 21 پست

توی محل کار ،همکاران مثل یک خانواده یا اعضای بدن هستند...

همون طور که توی خانواده ،عضوی ،کم کاری یا کار خلافی می کنه باقی اعضای خانواده هم تحت تاثیر قرار می گیرند....و وقتی خانواده بهم بریزه آسایش کل خانواده می ریزه بهم....

و همون طور که عضوی از بدن مشکلی واسش پیش میاد ،دمار از روزگار آدم درمیاره

تو محل کار هم وقتی زیرآب همکار رو می زنید ،به همکار تهمت می زنید یا به هر صورتی به همکار آسیب می زنید ، به اون محل کار هم دارید ناخودآگاه آسیب می زنید و وقتی اون جا آسیب ببینه دودش تو چشم خودتون میره ،جون خودتون دارید اون جا رو این طوری پرورش میدید که بد باشند و عادت شون میدید که با خودت هم همون رفتار رو داشته باشند پس

#با_همکار_مثل_عضوی_از_خانواده_مهربان_باشیم‍ ‍ ‍   جون همون طور که یک خانواده و بدن سیستم هستند ،#محل_کار_یک_سیستم_هست  و  #هر_همکار_به_اون_یکی_وصل_هست_حتی_ب_شما‍ ‍  ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍  ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍

و ما تو محل کار #مثل_خواهر_برادریم‍   ‍

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جا کار می‌کردم چوک همکارم نیرو قدیمی بود تمام کارهارو مینداخت گردن من از دیر میومد زود میرفت اونم هیچ کاری انجام نمی‌داد مثلا کنار دستش پرینتر بود برگه می‌فرستادم تو کامپیوتر اون در می‌آورد همت نمیکرد اونو برداره بده من بلند میشدم خم میشدم میدادم تا این حد

تو محل کار اصلا نباید با کسی صمیمی شد 

مورد اطمینان ترین فرد ممکنه یه روزی علیهت حرف بزنه 

موقع گرفتاری که دیگه هیچی،هرکی سعی می‌کنه تقصیرو بندازه گردن یکی دیگه،مخصوصا ما که کادر درمان بودیم

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من یه جا کار می‌کردم چوک همکارم نیرو قدیمی بود تمام کارهارو مینداخت گردن من از دیر میومد زود میرفت ا ...

این خیلی بده،متاسفم💔

این خیلی بده،متاسفم💔

دراومدم ماتحتش سوخت الانم ک الان هیچکس نمیره هعی آگهی میزارن حالا من میگفتم عیب نداره از عوض اینم کار می‌کرد آخر دیدم داره سرمن منت میزاره میگه فلان کس میگه تو کی در میای من میخوام بیام اونجا کار کنم یا از قصد حقوق من دیر میشد یادآوری نمی‌کرد به مسؤل 

تو محل کار اصلا نباید با کسی صمیمی شد مورد اطمینان ترین فرد ممکنه یه روزی علیهت حرف بزنه موقع گرفتار ...

دقیقاااا قبول دارم 

و محیط سمی کار رو واقعاً تجربه دارم می کنم که عرض کردم 

و حرف های شما رو قبول دارم

و البته منظور بنده هم صمیمیت نبود 

منظورم اون حس همدلی و خانواده فلان شفل بودن هست 

حس می کنم اگر همکاران حس کنند واقعا محل کار هم یک سیستم هست و اون همکار هم به خودشون وصل میشه شاید اوضاع کارها بهتر بشه 

دراومدم ماتحتش سوخت الانم ک الان هیچکس نمیره هعی آگهی میزارن حالا من میگفتم عیب نداره از عوض اینم کا ...

بعضی‌ها واقعا سواستفاده گرند 

تو محل کار اصلا نباید با کسی صمیمی شد مورد اطمینان ترین فرد ممکنه یه روزی علیهت حرف بزنه موقع گرفتار ...

و یک چیز دیگه که هست من تو درمانگاه واقعا همکارانم رو دوست دارم ولی نمی دونم کی دقیقاً از زبون من میره همکارانم رو گزارش میده به مدیر و بالادستی ها

که فرداش می بینم از من ناراحت اند و به گوشم هم می رسه که یک نفر رفته گفته مثلا چرا با  علینقی فلان رفتار رو کردید 

نمی دونم کی هست 

هدفش دلسوزی هست یا بد کردن من

و یک چیز دیگه که هست من تو درمانگاه واقعا همکارانم رو دوست دارم ولی نمی دونم کی دقیقاً از زبون من می ...

منم دقیقا منظورم همینه 

کلا مسائلت رو با کسی در میون نزار 

من که هدنرسمون هیچی،سوپروایزرم حرفمو شنیده بود که البته همکارم لطف کرده بود یه جور بدی رسونده بود 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم دقیقا منظورم همینه کلا مسائلت رو با کسی در میون نزار من که هدنرسمون هیچی،سوپروایزرم حرفمو شنیده ...

متأسفم عزیزم 💔

از راهنمایی هاتون هم سپاسگذارم 🌹