2777
2789
عنوان

مادرشوهر هف خطم

398 بازدید | 35 پست

بیاید بگم چکار کردددد امروز

من و شوهرم یک ساله ازدواج کردیم یک سالم عقد بودم ولی یارانه هامون از خانواده ها جدا نکرده بودیم البته من پدرم یارانه نمیگیره خیلی وقته قطع شده ولی مادرشوهرم برای شوهرمم میگرفت منم میخاستم بگم بیا جدا کنیم منم بگیرم ولی گفتم ولش کن ارزش نداره الان شوهرمم بخاد بگه نه... تا اینکه صبح مادرشوهرم زنگ زده شوهرم گریههه که چرا به من نگفتی یارانه ات جدا کردی دلم شکستی و کلی حرف دیگه حالا شوهرم هی قسم میخورد بخدا جدا نکردم( مثل اینکه شوهرمو قطع کردن) نمیدونید برای یک قرون داشت چکار میکرد البته جدا از پولش کلا دوس داره شوهرم جزو خانواده اون باشه میگه شما دوتا خانواده نیستید هرکی با ننه بابای خودش خانوادس😐😐 این زن کی قرازه از ما دست برداره نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااا🙄

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

وقتی رفت تو قبر احتمالا دست از سرت برداره

اونم اگه روحش هوس نکنه بیوفته بجونت 😂

الان خود من آرزو بدل موندم یه هفته بدون وجود خانواده شوهرم بدون شنیدن صداشو دیدنشون گیر دادنشون دخالت کردنشون زندگی کنم😂😭

وایییییی بخدا مادرشوهر منه

منم بعد دوسال عقد و دوسال ازدواج یارانمو جدا نکرده بودیم دیگه چند ماه پیش دولت خودش جدا کرد برای همرو برای مارو هم جدا کرد وایییی این زن داشت سکته میکرد

برای مارو هم جدا کردن قطع کردن ولی دلم خنک شد

اسی شاید احتیاج داره واقعان ها؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

منم امروز ی حال گیری اساسی داشتم عصری اونجا بودیم جاریم گفت یک سری اقایون اعتراض کردن که همین 14تا سکه مهریه زیاده و... یهو برگشته میگه حق دارن والا فقط زنای خراب ( دور از جون جمع)مهریه میگیرن در اصل داشت به در میگفت دیوار بشنوه منم گفتم پس خدایی نکرده دختر خودتونم خراب بود مهریشو گرفت

انقدر اتیشی شد میخواست کله منو بکنه

منم امروز ی حال گیری اساسی داشتم عصری اونجا بودیم جاریم گفت یک سری اقایون اعتراض کردن که همین 14تا س ...

بگو پس چرا میرید خواستگاری مهریه تعیین میکنید بگید ما نمیدیم با الدنگی پرتتون کنن بیرون

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه