از سال ۹۵عروسی کردم توی این سالها خیلی راها رفتیم واس بچه دارشدن ای وی اف هم کردیم نشد شوهرم مشکل کروموزوم داره امکانش خیلی ضعیفه ک بچه داربشه خیلی این سالا عذاب کشیدم مادرشوهرم بهم گیر میداد نمیتونی ی بچه بیاری .بحث بچه ب کنار.شوهرم ازین آدمای هست ک افکار د ا ع شی دارن باید حجاب کامل داشته باشم ی ذره نباید عطر و ارایش داشته باشم هیچ جا بابا منم زنم دلم یکم رسیدگی میخاد بوی خوش میخاد زیبایی میخاد چندروز پیش عروسی خاهرم بود دوشب بود شب اول مابراش جشن گرفتیم شب دوم شوهرش جشن گرفت انقد از دماغم درآورد شب دوم نتونستم برم عروسی خاهرم مامانمم بخاطر ناراحتی من نرفت درواقع شوهرم نذاشت برم بعدش ی بحثی شد سر این مساله مامانم بهش توپید بعد داداشم بهش گفت خاهرمو برگردون خونه . نبرش خونت. خونه ی من شهر دیگس. تو این سالا خیلی ازین بابت اذیت شدم ک همچی رو گناه میدونه بخدا توی همه چیزم نظر میده اینکارو کن این کارو نکن این گناهه اون گناهه تازه تو ی اتاق هستم تو حیاط پدرشوهرم پارسال ب سختی تونستیم ی خونه مستقل بخریم ک قسطاش این ماه تموم میشه دیگه نصفش ب نام منه. من تو شهر غریب ازخانواده م دورم تااخر عمر هم بچه نخواهیم داشت شوهرم صب میره کار شب میاد همیشه تنهام بگم شوهرم دست بزن هم پیدا کرده تایکم عصبی میشه سرم فریاد میکشه میاد بالا سرم یا میزنه یا دستشو میگیره ک بزنه همش فریاد هاش تو گوشمه ازنظر قیافه هم اصلا چنگی ب دل نمیزنه بلاجبار باهاش دارم زندگی میکنم ب خاطر ابرو. این اخرا ی زن از فامیلاش شوهرش خونش نبود واس ی مدت رفته بود جای دیگه زنش تنها بود شوهرم ی رفتارای خاصی داشت وقتی اونومیدید رفت وامدهای بی مورد میکرد جایی ک اون خانوم هم بود بهش ی شک های کردم ک متاسفانه وقتی باهاش درمیون گذاشتم گفت ب تو ربطی نداره تحمل نداری برو خونه بابات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی جالبه خودمو جای شما میذارم با هرکدوم از یک دلیلی که گفتین صددرصد جدا میشدم شما این همه دلیل داری و فکر میکنی بعدش پشیمون میشی که جدا شدی؟ مگه دلت به چی خوشه؟
همون بهتر خدا ی چی دونسته بهش بچه نداده جدا شو به همه هم بگو بخاطر این که شوهرت مشکل داشته بچه دار نمیشده بوده ایشالا دوباره ازدواج میکنی سفید بخت میشی
من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»
ابرو؟؟ همون فامیل وقتی جنازه تو بیاره بندازه جلو در خونه ننه بابات به نظر میان میگن خوب کرد سر زندگیش موند؟؟ اللن مردم فکر جای امنن برن پناه ببرن از جنگ. اصلاا هم به تخمشون نیست تو داری چه عذابی میکشه. میخوای از این سگ داعشی یه توله سگ داعشی دنیا بیاری؟؟! عقلتو از دست دادی؟؟ مگه چند بار قراره زندگی کنی که به خاطر حرف مردمی که بیشتر از اینکه زندگی تو براشون مهم باشه. به این فکر میکنن که چرا رنگ 💩💩شون نسبت به دیروز فرق داره ـچرا شکمشون امروز داره مثل تراکتور صدا میده.. داری جوونیت حال خوبت ـروزهای طلایی زنذگیتو هدر میدی.. جدا شو با ادمی باش که قدرتو بدونه.. حالتو خوب کنه. بچه سالم دنیا بیاری.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
اصلا نمیشه همچون ادمیو تحمل کنی همین که بچه نداری خداروشکر کن مطمن باش فرصتای خوب واسه ازدواح برات پیش میاد طلاق بگیر مهریه ات هم بگیر بروخونه بابات یه کاری پیدا کن برو سرکار این چه زندگیه داری تحمل میکنی
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری