2777
2789
عنوان

عذاب طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 48 پست
قرار شده خونه رو بفروشه ب اندازه ی دونگم ب عنوان مهریه پرداخت کنه ولی شک دارم بتونه بفروشه ب سرعت

عزیز کافیه اجازه فروش بدی و تموم بعد خطبه طلاق یک هزاری دستت نمیده اگه مهریه میخای قانونی برو جلو و توی توافقنامه قید کنین که نصف خونه برا توئه و با این شرط راضی به طلاق شدین

ن میدونی دلم اصلا بهش خوش نیس ولی بخاطر سنم ک۳۴سالمه میترسم دیگه شاید هیچوقت دیگه نتونم با کس دیگه ا ...

معیار داشته باش ،تحت هیچ شرایطی بامرد بچه دار ازدواج نکن.الان خانمهای سن بالا با داشتن عروس داماد ونوه،باپسرمجرد ( حتی دیدم ۱۰ سال کوچکتر ازدواج میکنند) اعتماد بنفس داشته باااااش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن میدونی دلم اصلا بهش خوش نیس ولی بخاطر سنم ک۳۴سالمه میترسم دیگه شاید هیچوقت دیگه نتونم با کس دیگه ا ...

نترس 

بدتر از این نیست 

بعدم تحربه ثابت کرده اونایی که جدا میشن همسر بعدیشون بهتره 

بابا ملت تازه ۴۰ سالگی میخوان ازدواج کنن تو ۳۴ سالته ترس چی داری ! 

بعدم این الان زندگیه این برات درس کرده !

برای مردن زندگی نکن ...بمیر برای زندگی کردن 

عزیزم بدتر از این دیگه یک درصد وجود داره این یک. دو اینکه مگه خودت قدرت تصمیم گیری نداری؟ هر کی بیاد سراغت باید قبول کنی؟ بعدم ۳۴ سال تازه اول جوانیه چقد ناامیدی 

حالم از این مردهایی که خودشون خیانت میکنن ولی رو زنشون غیرت دارن به هم خورده کاکولدها بهتر از این مو ...

دقیقا اون ب من میگه این کارو کن اون کارو نکن انتظار داره بگم چشم ولی وقتی من ی چیزی بهش میگم میگه ب تو ربطی نداره یا داد میزنه سرم 

شوهر نکردن بهتر از شوهر بد کردنه. صبر کن تا خوبش بیاد سراغت. یه کاری پیدا کن و برو سرکار. پیش مادرت بمونی بهتر از خونه این شوهر نیست؟

شوهر نکردن بهتر از شوهر بد کردنه. صبر کن تا خوبش بیاد سراغت. یه کاری پیدا کن و برو سرکار. پیش مادرت ...

ارزومه برگردم پیش مادرم دیگه اینجا نباشم ولی این لامصب طلاق نمیدونم چجوریه خیلی بار منفی داره خیلی روحیه ی ادمو داغون میکنه حس شکست ب ادم میده

دلت و ب چی توش کردی همون بهتر طلاق بگیری 

بچه هم نداری دیگه راحتی 

بعدشم وقتی میگه عطر حرابه ولی رابطه

با زن شوهر دار حرام نیس؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

همین ک بچه نداری برو خداتو شکر کن مهریتو بگیر طلاق بگیر خودتو خلاص کن

همیشه میگفتم خدایا چرا هرکار میکنیم ی بچه نمیدی حکمتت چیه . این اخرا میگم خداروشکر ک بچه ندارم پس حکمتش این اخلاقای شوهرم بود اخه اوایل زندگی اخلاقش خیلی خوب بود تاچندسال بعد نمیدونم چرا یهو تغییر کرد عصبی شد بی حوصله شد دست بزن پیداکرد

ارزومه برگردم پیش مادرم دیگه اینجا نباشم ولی این لامصب طلاق نمیدونم چجوریه خیلی بار منفی داره خیلی ر ...

یه چند ماه برگرد بمون پیش مادرت بعد اقدام کن برای مهریه و طلاق

دلت و ب چی توش کردی همون بهتر طلاق بگیری بچه هم نداری دیگه راحتی بعدشم وقتی میگه عطر حرابه ولی رابطه ...

منم واقعا همه ی این سالا تحملش کردم ولی وقتی این آخر اینجوری ب فکر زن شوهر دار افتاد دیگه ازش متنفر شدم و تصمیم ب طلاق گرفتم

منم واقعا همه ی این سالا تحملش کردم ولی وقتی این آخر اینجوری ب فکر زن شوهر دار افتاد دیگه ازش متنفر ...

بهترین کاری ک میکنی بهش بگو بدبخت ی بچه نمیتونی بیاری طاقچه بالا میندازی برام برو زندگی کن ینی چی ک زن عطر نزنه و ارایش نکنه مرد عقده ایی

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─