2777
2789
عنوان

طلاق سخته عقدم نمیسازیم با هم

| مشاهده متن کامل بحث + 37911 بازدید | 482 پست
همسرت از گذشته یه مشکلی داره درون خودشاون کمبود محبت شدید دارهو زیادی مغرور و لجبازهمیشه اینارو حل ک ...

هر چیزی با محبت خوب نمیشه

چرا فکر میکنید کلید هر اختلال روانی هم محبته

وقتی دست بزن داره اونم با محبت خوب میشه؟ وقتی رو خودش و رفتارش تسلط نداره با محبت خوب میشه؟ 

نمیدونم چرا تو این سایت همه میگن محبت کن اگه واقعا با محبت همه چیز درست میشد دیگه روانشناسا چرا به بعضیا میگن برو جدا شو؟

محبت برای بعضیا یعنی اره بیا من اجازه میدم با من و روانم هر غلطی دلت میخواد بکنی راحت باش تو هر کاری بکنی من هستم و مثل یک مادر قراره پای و خوب و بدت بمونم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران نامزدی برا همینه که طرفو بشناسی و اگه نتونستی جدا بشی طلاق برا اونایی سخته که بچه دارن و تکلیف ...

بابا اینجا نامزد نمیکنن که..مستقیم میرن محضر عقد میکنن میشن زن و شوهر...فقط جشنشون میمونه برا بعد..به اسم میگن نامزد

کاش مثل باقی جاها یه انگشتر بندازن فقط بگن رفت و آمد داریم برا شناخت...اینطور نمیکنن که...

همین امروز داشتم به این فکر میکردم اگه تو نامزدی طلاق میگرفتم امروز انقد داستان نمی‌کشیدم بخدا

دارم مرگم و با چشمام میبینم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بابا اون بیچاره دسته خودش نیست که...باید درمان بشه

اون بیچاره نیست من بیچاره ام که گیر اون افتادم ...

من بیچاره ام که پدرم به زور مجبورم کرد زن اون بشم ... حالا بد بخت شدم 😭😭😭

هر چیزی با محبت خوب نمیشهچرا فکر میکنید کلید هر اختلال روانی هم محبتهوقتی دست بزن داره اونم با محبت ...

چرا عادت دارین هر چیز کوچیک و قابل درمانیو انقد گندش کنید؟

صد درصد عواقب طلاق براش بدتره تا موندن و حل کردن

اونم گفتم اگه دوسش داره

که نداره...

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

😭😭😭😭کاش میمردم

تا بچه نداری رها شو

وگرنه یروز باید مرگت و جلو چشات ببینی

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

چرا عادت دارین هر چیز کوچیک و قابل درمانیو انقد گندش کنید؟صد درصد عواقب طلاق براش بدتره تا موندن و ح ...

چیز کوچیک؟ زدن توی دوران عقد کوچیکه؟ بد رفتاری و مشکل داشتن کوچیکه؟ 

این اقا اصلا برای ایشون ارزشی قائل نیست