2777
2789
عنوان

طلاق سخته عقدم نمیسازیم با هم

| مشاهده متن کامل بحث + 37906 بازدید | 482 پست

اخلاقتو اصلاح کن دوسش داشته باش هر چی گفت بگو چشم ناز نکن منت کشی نکنه 

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی سخته مشاور میگفت از مرگ عزیز هم سخت تره چون همه دلداریت میدن کسی تیکع نمیندازه شماتت نمیکنه

ولی بعد طلاق از نزدیک ترین ادمای زندگیت حرف میشنوی نگاه جامله بهت بد میشه توهین بهت زیاد میشه هرکی برات صاحب نظر میشه ولی فقط ۶ ماهه اول خیلی سخته و بعد یکسال عادی میشه و زندگی با ادمی که درست حسابی نیست از طلاق خیلی سخت تره

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

خب راضی هستی که جدا شدی یا پشیمونی ؟

بله راضی ام .چون ارامش نداشتم همش استرس و ناراحتی و بحث و دعوا داشتیم 

جلو بقیه باهام خوب بود ولی تو خلوت سر چیزای الکی باهام بحث میکرد عصبی و پرخاشگر بود و آخر سر دست بزن پیدا کرد

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌
یعنی حاضر بودین برگردین ب زندگی قبلیتون ؟

عزیرم شرایط خودت و با دیگران مقایسه نکن،اگه اذیتی حتما جداشو،ب امید تغییر نباش بعنوان کسی ک ب امید تغییر زندگی شو ادامه داد بهت میگم،تا چش بزاری سالای عمرت و براحتی از دست میدی

ما منم مودیه.... اگه چند وقت ازش خبر نگیرم عین خیالش هم نیست... محبت نداره... من که دارم فکر میکنم مگه خونه بابام چش بود... رفتم ازدواج کردم... محبت عاطفی نداره😐😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

نمیدونم عصبی میشه بعد پشیمون میشه بعد مهربون میشه بعد باز عصبی و ...

تا الان بچه نداری و دوران عقد هست و مهریه رو می خواهی ببخشی دادگاه بهتر قبول می کنه و بیشتر طرف شماست و با شما راه میاد 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!