2777
2789
عنوان

خانواده شوهر و شوهر

593 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها من تازه عضو شدم راستش من مشکلات خیلی خیای زیادی دارم که نمیدونم در مورد کدومشون تاپیک بزنم اما الان مشکل عمده حسم به خانواده شوهرمه .خانواده شوهر من فامیله نزدیک هستن جریان از این قراره که پدر شوهرم در اصل عموی شوهرم میشه یعنی بعد از فوت بابای شوهرم مامانش با برادر شوهرش ازدواج میکنه و همه ی ارثیه ی بچه هاش رو هم میده به پدر شوهر فعلیم اونم این ارثیه میشه سرمایه دستشو حسابی وضعش خوب میشه و خونه ی دو طبقه ای میسازه برا ما و برادر شوهرم و به همه میگه خونه ها مال خودشونن دیگه اما سر ازدواج من گفت که گذاشتتشون واسه وقتی که ورشکسته شد خلاصه بعد چند سال حالا میگه که ورشکسته شده و خونه هارو هم فروخته و بقیه ی ثروتشو ویه مبلغ خیلی جزیی به ما داده به اندازه ی پول رهن از این طرفم برادر شوهرم که بالا خیلی بچه هاش اذیت میکنن و بی درکن و سرو صدا دارن منم از وقتی که این اتفاقا افتاده و دیدم مادر شوهرم اصلا حرفی از ارث واینا نزده و تو خونش با خیال راحت نشسته دیگه از همشون بدم اومده و کینه به دل گرفتم بماند که شوهرمم ورشکست شدو چندسال بیکار بود تا پدرم براش یه ماشین خرید که کار کنه و تو اون مدت بیکاری هم خیلی به من پول داد برای خرجیم  تو ورشکستگی پدر شوهرمم بام خیلی بهش قرض داد به امید اینکه خونه ی منو بهمون بده ولی نداد حالا ما حسابی ناراحتیم و من ازسون متنفر شدم و نمیرم خونشون اما شوهرم بهش بر خورده و میگه چرا نمیری و فلان و بهمان 

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

کسی هست بگم بقیشو؟

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخش یه سوال عموی شوهرت مجرد بود که مادرشوهرت رو گرفت؟؟؟یه کم واسم عجیبه که مادرشوهرت چه طور ازدواج ...

اره مجرد وچند سال کوچیکترشه 

ببخش یه سوال عموی شوهرت مجرد بود که مادرشوهرت رو گرفت؟؟؟یه کم واسم عجیبه که مادرشوهرت چه طور ازدواج ...

والا واسه ی همه عجیبه کلا زن بی تدبیرو بی فکریه 

عزیزم کسی نباشه هم میان چرا منتظری کسی تایید کنه میخونتت 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

خلاصه حالا دختر خواهر شوهرم زایمان کرده و شوهرم گفت باید بری کادوشو بدی و من گفتم به بچه ما کادو ندادن چرا باید کادو بدمش شوهرمم اخماش رفت تو همو رفت تو اتاق که لباساشو عوض کنه شرو ع کرد به غر غر کردن که تو منو بد بخت کردی تو کاری کردی من وضع مالیم اینجور باشه حالا تا دو دقیقه پیش می خواست کادو بده حالا گفت پول ندارم بدبختم

شما چرا کینه به دل گرفتی...ازشون طلبکار که نیستی عزیزم شوهرت خودش مشکلی نداره لابد شما که نمیتونی کاسه داغ تر از آش بشی 

ضمنا مادرشوهرت چطور ارثیه اینها رو داده به عموشون؟ حتما همه راضی بودن که اینکارو کردن...شما چند ساله عروسشونی اینها سالها قبل تر از اومدن شما حساب کتاب زندگیشونو کردن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
تا اينجا شما شدي كاسه داغتر از اش شوهرت بايد حقشو بخواد  ضمن اينكه ممكنه بده بستوني داشت ...

اخه بخاطر اینکه من خیلی ضربه خوردم و واقعا همه ی موهام سفید شده و من واسشون از دخترشونم بهتر بودم بابامم چون خیلی تا الان پول خرج ما کرده میگه نباید بری اینا بی صفتن بارامم بزرگ فامیله

شما چرا کینه به دل گرفتی...ازشون طلبکار که نیستی عزیزم شوهرت خودش مشکلی نداره لابد شما که نمیتونی کا ...

شوهرم خودش ناراحته و نمیره اما به من میگه باید بری

اخه بخاطر اینکه من خیلی ضربه خوردم و واقعا همه ی موهام سفید شده و من واسشون از دخترشونم بهتر بودم با ...

كجا نبايد بري؟؟

در نهايت ما تو جزييات نيستيم حرف خانوادتو گوش كن

خلاصه منم قاطی کردمو هرچی از دهنم در اومد گفتمش و چون میدونستم برادر شوهرمم بالاس بیشتر داد زدم اونم بشنوه بهش گفتم شما همتون مثل گربه بی صفتید منکه خرجمو بابام میده خرج دختر توهم بابام میده چرا میگی من بدبختت کردم چون بعد یسال دیروز به من ۲۰۰ تومن دادی

بحث کادو جداست اگه بهتون کادو ندادن شما هم ندین تمام کسی نمیتونه مجبورت کنه

منم همینو میگم اما بهش بر میخوره